Haberler

Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi Açıldı

Güncelleme:

FIFA tarafından "Mükemmeliyet Merkezi" seçilen Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nin resmi açılışı törenle yapıldı.

FIFA tarafından "Mükemmeliyet Merkezi" seçilen Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nin resmi açılışı törenle yapıldı.

Fulya'daki hastanede düzenlenen törende, FIFA sertifikasının verilmesinin ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Sertifika ve açılış törenine FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, FIFA Sağlık Heyeti Baş Danışmanı Prof. Dr. Jiri Dvorak, UEFA 1. Asbaşkanı ve FIFA İcra

Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nden Prof. Dr. Ömer Taşer, federasyon başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Prof. Dr. Ömer Taşer, Acıbadem'in dünyada bu konuda FIFA'dan akreditasyon belgesi alan 26. merkez olduğunu bildirdi.

Yönetim kurulu başkanı Aydınlar, konuşmasında, 1992 yılında Türkiye'de ilk kez Fenerbahçe'den başlayarak sporculara sağlık hizmeti vermeye başladıklarını, geldikleri noktada bütün federasyonların ve milli takımların sağlık sponsoru olduklarını hatırlattı.

Aydınlar, "Ülkemizde birçok futbol, basketbol ve voleybol takımlarının sağlık sponsorluğunun yanında bireysel milli sporcuların sağlık sponsorluğunu da yapmaktayız. Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'dan 9 spor kulübünün de sağlık sponsoruyuz. Bu büyüklükte sağlık sponsorluğunun dünyada başka bir örneği olduğunu sanmıyorum" dedi.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'na sponsor oldukları dönemi anımsatan Aydınlar, "Fenerbahçe Acıbadem olarak voleybolda elde ettiğimiz dünya çapındaki başarılar hepinizin malumu... Ancak voleybolda elde ettiğimiz başarıların Türk voleybolunun bugün geldiği noktaya önemli katkısının olduğunu düşünüyorum. Voleybola olan katkımızı bu yıl da voleybol liglerine Acıbadem ismini vererek devem ettiriyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından FIFA Genel Sekreteri Valcke, Mehmet Ali Aydınlar'a FIFA sertifikasını sundu. Sertifika töreninin ardından sahnede sembolik olarak kesilen kurdeleyle merkezin resmi açılışı yapıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Jerome Valcke Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title