Haberler

Acarlar İnşaat A.ş'ye Verilen Süre Sona Erdi

Beykoz Belediye Encümeninin, Özel Serdaroğlu Ormanı'ndaki 138 villa için verdiği yıkım ve para cezasıyla ilgili Acarlar İnşaat A.Ş'ye tanınan 10 günlük süre bugün sona erdi. Belediye Başkanı Muharrem Ergül, kararın uygulanması için yargı sürecinin tamamlanmasını bekleyeceklerini bildirdi.

Beykoz Belediye Encümeninin 13 Mart 2007 tarihinde Özel Serdaroğlu Ormanı'ndaki 4'ü su basman seviyesindeki 142 yapı için aldığı yıkım ve toplam 240 bin YTL para cezasının uygulanması için Acarlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye yapılan tebligatta tanınan 10 günlük süre sona erdi.

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Acaristanbul'daki 142 yapı hakkında encümen kararıyla ilgili olarak karşı tarafa 19 Mart 2007 tarihinde tebliğ yapıldığını ve tanınan sürenin bugün dolduğunu söyledi.

Beykoz Belediyesinin kararının encümen tarafından ifade edildiğini belirten Ergül, ''Danıştay 6. Dairesinin ruhsat iptalini onaması kararına binaen alınan yıkım kararının mahkemece tescillenmesinin hem kamuoyu ve hem de taraflar açısından aydınlatıcı ve bağlayıcı yönü olması hasebiyle göz önüne alınması gerektiğine inanıyoruz. Biz bu yargı sürecinin tamamlanmasını istiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title