Haberler

Abur Cubursuz Asla!

Güncelleme:

Sürekli spor yapmalarına, diyetisyen kontrolündeki hayatlarına bakmayın onlar da sağlıksız besinleri yemeden duramıyor.

MADONNA

Müzik dünyasında yıllardır zirvede bulunan Madonna, spor ve diyeti konusunda takıntılı. Ancak Madonna, her sahne performansından sonra domatesli ve bol peynirli İtalyan usulü pizzayı yemeden edemiyormuş!

RIHANNA

Seksi ve fit vücuduyla övgü alan Rihanna, pilavsız yaşayamadığını dile getiriyor. Diyetisyeninin isteği üzerine beyaz pirinç yemekten vazgeçen ancak esmer pirinçli pilavlara 'hayır' diyemeyen Rihanna, her gün pilav yiyebileceğini söylüyor.

HEIDI KLUM

Podyumların ardından televizyon dünyasında da büyük başarı elde eden Heidi Klum, dört çocuk doğurmuş olmasına rağmen formda bir vücuda sahip. Klum, bu görüntüsünü korumak için yediklerine çok dikkat etse de her ay bir kez bir Big Mac yemeden duramadığını söylüyor!

CAMERON DIAZ

Hollywood'un en spor takıntılı isimlerinden biri olan Cameron Diaz, işi gereği formuna çok dikkat ediyor. Ancak güzel oyuncu haftada bir kez patates kızartması yiyerek kendini ödüllendiriyor.

ERIN HEATHERTON

Leonardo DiCaprio'nun manken sevgilisi Erin Heatherton, kusursuz bir vücuda sahip. Ancak ünlü manken her gün şeker dengesini korumak ve güne mutlu başlamak için bir parça siyah çikolata yemeden edemiyor!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Heidi Klum Madonna Rihanna Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title