Haberler

Abonelerimizin Bilgisine

Sayın Yazı İşleri Müdürlerinin dikkatine;"Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu" başlıklı haberimizdeki fotoğrafların kullanılmamasını rica ediyoruz.

Sayın Yazı İşleri Müdürlerinin dikkatine;

"Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu" başlıklı haberimizdeki fotoğrafların kullanılmamasını rica ediyoruz.

İyi çalışmalar.

------------------------------------------------------------

Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu

Seçime gitme zorunluluğu ortadan kalktı

Mustafa Cengiz: Galatasaray emin ellerde

Abdurrahim Albayrak: Problemler ortadan kalkmıştır

Yusuf Günay: İbrasızlık kararı ortadan kalktı

Serhan TÜRK / İSTANBUL, -  Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 27'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın da 9'uncu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı yürütmeyi durdurma kararı Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi lehine sonuçlandı. Eğer yönetim seçime giderse Başkan, Yönetim ve kurulların seçime katılma hakkı doğdu. Öte yandan 12'nci Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Denetim Kurulu'nun kongrede alınan idari ibrasızlığa tedbir konulması için yaptığı başvuruyu onaylamıştı.

Bugün alınan mahkeme kararı hakkında Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, 2'nci Başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay, DHA'ya şu açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA CENGİZ: GALATASARAY EMİN ELLERDE

Kararın Galatasaray için hayırlı olacağını ifade eden Mustafa Cengiz, "Herkes müsterih olsun. Galatasaray emin ellerde. Şuan için tek amacımız Galatasaray'a faydalı işler yapmak" dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: PROBLEMLER ORTADAN KALKMIŞTIR

Görevlerinin başında olduklarını belirten Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Şuan için problemler ortadan kalkmıştır. Görevimizin başındayız. Tek amacımız takımımızı bu sezon da şampiyonluğa ulaştırmak" diye konuştu.

YUSUF GÜNAY: İBRASIZLIK KARARI ORTADAN KALKTI

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay,  "Mahkemeden alınan kararlarla beraber ibrasızlık kararı ortadan kalktı. Gecemizi gündüzümüzü Galatasaray için çalışarak geçiyoruz ve buna da devam edeceğiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title