Haberler

Abdurrahim Albayrak'tan Galatasaraylı Oyunculara Övgü: Böyle Futbol Oynayalım, Yenilelim

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, soyunma odasına Fatih Terim ile beraber gittiklerini belirterek, "Takımı tebrik ediyorum. Böyle futbol oynayalım, yenilelim." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Porto'ya 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Mağlup olduk ama oynanan futbolun bütün camiayı mutlu ettiğine inanıyorum. Soyunma odasına hoca ile beraber gittik. Hoca futbolcularla inanılmaz güzel bir konuşma yaptı, tebrik etti. Ben de tebrik ediyorum. Böyle futbol oynayalım, yenilelim. " dedi.

"OYUN, TARAFTARLARI MUTLU ETMİŞTİR"

Albayrak, "Bence bugün iyi bir başlangıç olduğuna inanıyorum. 3-2 yenildik, penaltı kaçırdık, inanılmaz pozisyonlara girdik. Bugün sakatlıklar ve cezalardan dolayı eksiklerimiz olmasına rağmen teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları mutlu etmiştir. UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Yapacak bir şey yok. Mağlup olduk" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

beşiktaşlı:

başarısızlığın üstünü örtmeye çalışıyor yönetim ve t. direktör. Bence 3. lük büyük başarı cinconspora. Concon Şamp. ligi gruplarında hep gelenden geçenden 4 yer grubu 1 puan ve eksi 18 averajla bitirirdi daha önceki yıllar böyleydi. Bu sene bu grup hariç herhangi bir grup olsa yine aynısı olur sıfır puanda kalırdı. Böyle ballı bir grupta 3. olması büyük şans. 1. torbada lokomotif gibi bir takım CL tarihinde olmaz bir daha. Shalke de bundesligada 15. sırada. salatasaray bunuda yenemedi :))

8
3
yanıtYanıtla
Murat:

Şaklaban bu. Uyuz uyuz hareketler

5
1
yanıtYanıtla
AD:

Bu adam kesin trabzonlu veya rizeli farklı bir bakış açısı var :)

5
0
yanıtYanıtla
Ultraslan67:

Zihniyete bak iyi oyna yenil bu ne demek

3
2
yanıtYanıtla
ronaldo:

niye yenilelim arkadas, demekki daha iyi oynamamız gerekiyor

4
1
yanıtYanıtla
Turgutt:

İkinci yarı son yirmi dakikasını seyrettim . Adamlar GS üzerine gidince çabuk pozisyonlar buluyordu, Zaten Porto maçı almış alan savunmasınada geçmiş. . . Ama GS takımını hiç bir maçda lazımda olsa alan savunması yaptığını görmedim?Onun için bazı eski GSda oynamış yabancı futbolcuların Fatih hocayı eleştirmelerine hak verdim. Bilgi . . ?Rize maçı GSRize maçı 2-0 dan sonra alan savunması yapıp kontra yapsa Dört olurdu. . FB maçı keza.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eren hala kayıplarda o goller kaçarmı be ren

3
1
yanıtYanıtla
Ultraslan67:

Yok Öyle bi tabir ne demek böyle oynayın yenilin karşınızda portekizin yedekleri vardı sayın yonetici yakışır mı yenilmek galatasarayımıza nasıl bi zihniyettir bu iyi oyna yenil

2
2
yanıtYanıtla
realist:

bu albayrak ucuz kahraman oldu cıktı yöneticisinde transferde takımı sap gibin ortada bıraktın ondan sonrada aval aval anlamaz ayağına bakmaya başladın sağa sola

3
0
yanıtYanıtla
YUNUS:

Biraz Rizeye bak abdürehim efendi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title