Haberler

ABD'den Yola Çıkan Mesut Yılmaz ve Eşinin Oğullarının İntiharından Haberi Yok

Güncelleme:

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Berna Yılmaz'ın rahatsızlığı için ABD'de olan Yılmaz çiftinin, oğullarının ölümden habersiz dönüş yoluna çıktıkları ve acı haberi henüz almadıkları ortaya çıktı. Mesut Yılmaz ve eşini taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a inecek. Ölüm haberini havalimanında alacak Yılmaz çifti için uçağa bir ambulans gönderilecek.

CENAZESİ ADLİ TIPTAN ALINDI

Beykoz'taki evinde ölü bulunan Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

MESUT YILMAZ VE EŞİNİN HABERİ YOK

Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ın olaydan haberlerinin olmadığını söyledi.


Soldan sağa; Yavuz Yılmaz, Mesut Yılmaz, Berna Yılmaz, Hasan Yılmaz

BERNA YILMAZ'IN KALP RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE GİTMİŞLER

Tarifeli uçakla ABD'den Türkiye dönen Mesut Yılmaz ve eşinin yanında 2 yakını da bulunuyor. Yılmaz çiftinin ABD'ye Berna Yılmaz'ın kalp rahatsızlığı nedeniyle gittikleri öğrenildi.

UÇAKTA İNTERNET KAPATILDI, PİLOTLAR UYARILDI

17.40'da İstanbuL'da olacak olan Yılmaz çifti için bir ambulans uçağa gönderilecek. Uçakta internetin kapatıldığı, pilotların uyarıldığı belirtildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemede bulunan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar ilk etapta şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Başsavcılık, olayın intihar mı cinayet mi olduğu ile ilgili soruşturma yürütecek.

SAVCI İNCELEME YAPTI

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar olayı haber alır almaz Beykoz Konakları'nda olayın yaşandığı eve gitti. Savcı Cinayet masası ekiplerinin evde yaptığı incelemeye refakat etti.

ŞAKAĞINDAN TEK KURŞUNLA

Savcılığın ilk tespitlerine göre, Yavuz Yılmaz olay sırasında evde yatak odasındaydı. Şakağından ateşli silah ile vurulmuş şekilde bulunan Yılmaz'ın başında da olayda kullanıldığı zannedilen silah bulunuyordu.

NOT BIRAKMAMIŞ

Nöbetçi Savcı kontrolünde yapılan ilk incelemede Yavuz Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği, cesedin bulunduğu odada herhangi bir not bulunmadığı öğrenildi. Eve ilk olarak Yavuz Yılmaz'dan haber alamayan telefonlarına ulaşamayan korumaların girdiği belirtilirken savcının şimdilik şüpheli bir durumla karşılaşmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahim Albayrak Adli Tıp Kurumu Yavuz Yılmaz Mesut Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title