Haberler

Abdurrahim Albayrak: "Futbolcular Bana 7 Aydır Para Alamadıklarını Söyledi"

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, “Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, ‘Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun’ dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, "Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, 'Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun' dedi. 'Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız' dediler" şeklinde konuştu.

Albayrak iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, " Fransa'da dendiği gibi maçı ilk yarıda almayı bildik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaştığı Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Albayrak, sözlerine Afrin'de şehit olan askerler için başsağlığı diledi. İlk yarı çok iyi oynadıklarını söyleyen Albayrak, "Lider olduk. Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kasımpaşa maçında aynı tribün heyecanı o maçta bekliyoruz. Sivasspor maçının bir kaza olduğunu söylemiştim. Ondan sonra oynadığımız iki maçta çok iyi oynadık. Yolumuza devam ediyoruz. Puanımız 44. Emin adımlarla hedefimize yürüyoruz" diye konuştu.

"3 senelik loca alan oldu"

Ciddi bir şekilde loca sattıklarını açıklayan Abdurrahim Albayrak, "Cengiz başkanım özellikle loca alan dostlarımıza teşekkür mektubu yolladı. Bizleri bugünlerde destekleyen can dostlarımıza teşekkür ederim. 3 senelik loca alan oldu" dedi.

"Kasımpaşa zor maç olacak"

Kasımpaşa'nın zor ve ciddi bir maç olduğunu hatırlayan Albayrak, "Kasımpaşa maçını aldığımız takdirde yolumuzun rahatlayacağını düşünüyorum. Takımlar iyi oynuyor. Bu sene lig iyi oluyor. Eskiden ligde ilk devreleri 42, 43 puan ile bitiriyorduk. Şimdi yeni daha 44 puana geldik. Önceden düşme puanı 43, 44'tü" ifadelerini kullandı.

"Belhanda'nın kırmızı kartına şok yaşıyorum"

Son dakikalarda kırmızı kart gören Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın sorulması üzerine Albayrak, "Şok yaşıyorum. Belhanda gibi dünya yıldızı... Sahamızda 3-0 öndeyken, kırmızı kart görmemeliydi. İçeri girerken, Antalyasporlu futbolcuların nasıl olur da 3-0 iken kırmızı kart görür diye hayret etmişlerdi. Keşke görmeseydi. Formdaydı. Kendisi de bizim kadar üzüleceğini tahmin ediyorum. Kasımpaşa maçında yok. Olmaması gerek bir şeydi" diye cevap verdi.

"Fatih Terim kadrodaki birçok unutulmuş futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdı"

Teknik Direktör Fatih Terim'in kadrodaki birçok unutulmuş futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdığını belirten Abdurrahim Albayrak, "Donk olsun, Selçuk olsun. Sol beke aldığımız arkadaş, size söylemiştim hoca son günlerde bombayı patlatır diye. Ne kadar isabetli bir transfer yaptığımızı herkes görüyor. Önemli olan elimizdeki futbolcular, ben kızdım, gönderdimlerle değil, ben çalıştım, kazandırdımlarla olduğunu düşünüyorum. Kızıp, göndermek kolay. Fatih hoca hepsini yaptı. En büyük transferlerimiz bunlar. Selçuk, Türkiye'de bir tanedir. Kıymetini bilmemiz lazım. Galatasaray'ın kaptanıdır. Hoca geldikten sonra Selçuk'u görüyorsunuz. Ben futbolcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Fatih hocaya teşekkür ederim. Farklı bir hava kattı" değerlendirmesinde bulundu.

"Rakiplerimizin hepsi birbirinden güçlü"

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Albayrak, "Biz her maça 3 puan olarak bakacağız. Rakiplerle mesafeler yakın. Rakiplerimizin hepsi birbirinden güçlü. İyi oynayan şampiyon olacak. Sinirlerine hakim olan şampiyon olacak. Bundan sonra her maç final olacak. Bugünkü maçta final havasındaydı. Artık kolay maç yok. Herkes 11 kişi oynuyor. Hazırlıklarımız tam" dedi.

"Futbolcular 7 aydır maaş alamıyormuş"

Kulübün sorunları için büyük mesai harcadıklarını vurgulayan Albayarak, "Çok büyük bir mesai harcıyoruz. Mustafa Cengiz ve ekibi, hepimiz efor harcıyoruz. Çok ciddi sorunlarımız var. Geldiğimizden beri birçok sorunu hallettik. Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, 'Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun' dedi. 'Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız' dediler. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Hoca ile toplantılar yapıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bize destek olan 77 tane locadan 17'si paraya çevrildi. 60 tane kaldı. Yarın 3 tanenin daha parası yatacak" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Kasımpaşa Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title