Haberler

Abdurrahim Albayrak: "Bu Ligde Oynamamızı İstemiyorlarsa Açık Açık Söylesinler"

- Abdurrahim Albayrak: "Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler" Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: "Uzaktan yakından alakası olmayan penaltı ile cezalandırıldık" "Böyle bir pozisyonda VAR'a bakılmayacak da ne zaman bakılacak"İSTANBUL - Galatasaray İkinci...

- Abdurrahim Albayrak : "Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak :

"Uzaktan yakından alakası olmayan penaltı ile cezalandırıldık"

"Böyle bir pozisyonda VAR'a bakılmayacak da ne zaman bakılacak"

İSTANBUL - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler, biz de ona göre tedbir alalım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, evinde Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "İyi günler geçirmiyoruz. Şanssız dönemlerden geçiyoruz. 30 milyon insanın bu akşam içi yanıyor. Futbola gönül vermiş milyonlarca insan bu akşam burada olanları gördü. Türk Telekom Stadyumu'nda bir cihaz konmuş, ismi de VAR'dır. Ne işe yaradığını merak ediyorum. VAR ile hocanın ne konuştuğunun açıklanmasını istiyoruz. Bu bizim hakkımız. Galatasaray Başkanı, Galatasaraylılar Derneği'nde maçı seyrediyor. Galatasaray'ın hocası 3. katta maçı izliyor" diye konuştu.

"Uzaktan yakından alakası olmayan penaltı ile cezalandırıldık"

Bugün beyaz sayfa açtıklarını belirten Albayrak, "Bismillah dedik, sahaya çıktık. Derbi öncesinde önemli bir oyuncumuz kırmızı kart görerek cezalandırılmıştır. Hiç penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan penaltı ile cezalandırıldık. 30 milyon Galatasaraylıyı herhalde test ediyor. Zekamızı mı deniyor, ne yapıyorlar merak ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler"

"Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler, biz ona göre tedbir alalım" diyen Abdurrahim Albayrak, sözlerine şöyle devam etti:

"Dün akşam yağmur, çamur altında 1,5 saat idman yaptık. Gece geç saatlere kadar hoca ile çalıştık. Emeğimiz vardır. Ayda 5.5 milyon Euro futbolculara maaş ödüyoruz. Herkes elini vicdanına koyacak. Yazıktır Galatasaray'a. Biz 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova maçına bu moralle mi, bu haksızlıkla mı gideceğiz?"

"Böyle bir pozisyonda VAR'a bakılmayacak da ne zaman bakılacak"

30 milyon Galatasaraylının bugün uyuyacağını düşünmediğini ifade eden Albayrak, "Nereye kadar gideceğimizi yüce Allahım bilir. Ama bugün beyaz sayfa açmıştık ama açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı. 30 milyon kişinin içi yanıyor. Yazık, günahtır" dedi.

Hakem Hüseyin Göçek'in VAR ile ne konuştuğunu merak ettiklerini söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Böyle bir pozisyonda VAR'a bakılmayacak da ne zaman bakılacak. Neden bakılmadığını merak ediyorum. Herkes penaltı ile uzaktan yakından alakası olmadığını söylüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title