Haberler

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesi

Tisk, İntes ve Hak-iş Sendikaları, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığını Kutladı.

TİSK, İntes ve Hak-İş sendikaları, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığını kutladı.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) ve Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığını kutlayan bir mesaj yayınladı.

TİSK Genel Başkanı Tuğrul Kutadgobilik yayınladığı mesajda, "Sayın Cumhurbaşkanı'ndan başlıca beklentimiz Türk sanayinin ve özellikle ihracata dayalı sanayinin durumunu kuvvetlendirerek Türk mal ve hizmetlerini ön plana alacak, sanayi ve istihdam dostu politikalardan yana olmasıdır" dedi.

İntes Genel Başkanı Şükrü Koçoğlu ise Abdullah Gül'ün 11. Cumhurbaşkanı seçilmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, Gül'ün devlet adamı kimliğinin diplomat ve saygın kişiliği ile bu yüce görevi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını dile getirdi.

Hak-İş Sendikası Genel Başkanı Salim Uslu da Abdullah Gül'ün başbakan yardımcılığı göreviyle yurt içinde, dışişleri bakanlığı göreviyle yurt dışında gösterdiği güçlü temsili Çankaya Köşkü'nde de göstereceğini ifade etti.

(DUY-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title