Haberler

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Adaylığı

AK Parti Sinop İl Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Cumhurbaşkanı Adayı Olarak Abdullah Gül'ün Adının Açıklanmasının Teşkilat Olarak Kendilerini Mutlu Ettiğini, Başbakan Erdoğan'ın Açıkladığı Kararı Sevinçle Karşıladıklarını Bildirdi.

AK Parti Sinop İl Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül'ün adının açıklanmasının teşkilat olarak kendilerini mutlu ettiğini, Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı kararı sevinçle karşıladıklarını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dodurgalı, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önümüzdeki günlerde tarihi oturumlarından birini yaparak 11. Cumhurbaşkanımızı seçecektir. İktidarının 5 yılında da milletin durduğu yerde durma sözünü yerine getiren AK Parti, son grup toplantısında Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla cumhurbaşkanlığına sayın Abdullah Gül'ü aday göstermiştir. Ülke şartlarına ve milli menfaatlerimize en uygun tercih olduğunu

düşündüğümüz bu kararın verilmesinde birinci derecede sorumluluk üstlenen Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyi ve cumhurbaşkanlığına aday gösterdiğimiz sayın Abdullah Gül'ü tebrik eder, verilen bu kararın partimize, ülkemize, bölgemize ve bütün insanlığa hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

(SÖ-SA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title