Haberler

Abdullah Gül'ün Baba Ocağında Büyük Sevinç

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Seçilmesi, Memleketi Kayseri ve Baba Ocağında Büyük Sevince Neden Oldu.

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi, memleketi Kayseri ve baba ocağında büyük sevince neden oldu.

Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi ile annesi Adeviye Gül, TBMM'deki oylamayı Melikgazi ilçesi Alparslan Mahallesi'ndeki evlerinde televizyon başında takip etti. Oylama sırasında büyük heyecan yaşayan Ahmet Hamdi Gül, oğlunun cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Baba Gül, "Çok sevinçliyim. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Oğlum herkesi ve her kesimi kucaklayacaktır ve kendisi hakkında olumsuz düşünenleri yanıltacaktır. Oğlumun cumhurbaşkanı olmasını zaten

tüm halk istiyordu" dedi.

Baba Gül, gelini Hayrünnisa Gül'ün türbanlı olmasının bir sorun oluşturup oluşturmayacağı sorusuna ise "Türban sorun değil. Cumhurbaşkanı artık Abdullah Gül" diye cevap verdi.

Anne Adeviye Gül ise oğlunun mutlu olmayı hak ettiğini ve Köşk'te başarılı hizmetlere imza atacağını belirterek, "İnşallah hayırlı hizmetler yapar. Gelinim Hayrünnisa Gül ise başını kendi isteğiyle kapattı. Bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Bu arada Adeviye Gül basın mensuplarına kendi elleriyle yaptığı ve oğlunun en çok sevdiği Gül baklavasını ikram etti.

(İG-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title