Haberler

Abdullah Cömert'in Annesine, Cumhurbaşkanı'na Tehditten Dava Açıldı

Güncelleme:

Hatay'daki Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'tehdit' ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Hatay'daki Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'tehdit' ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

TEHDİT İDDİASIYLA DAVA

Geçtiğimiz Şubat ayında, CHP Hatay İl Başkanlığı heyeti ile Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Hatice Cömert'in, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkanda söylediği sözler nedeniyle hakkında 'tehdit ettiği' iddiasıyla dava açıldı.

"YANARAK ÖLECEK" SÖZLERİ GEREKÇE GÖSTERİLDİ

İddianamede, Hatice Cömert'in taziye ziyareti sonrası basın mensuplarına yaptığı konuşmada sarf ettiği "İnşallah Recep Tayyip Erdoğan o kefen bile giyemeyecek, o kefen ona nasip olmayacak inşallah yanarak ölecek yanarak inşallah" sözleri gerekçe gösetirildi.

CÖMERT'İN AĞABEYİ, DAVAYA "ÇOK KOMİK" DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Abdullah Cömert'in ağabeyi Adnan Cömert ise sosyal medya hesabından iddianameyi "Anneme açılan davanın gerekçesi, güya annem cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etmiş. Çok komik ya 60 yaşında kadın, 1500 polis korumalı RTE'yi tehdit etmiş" sözleriyle paylaştı.

Suçun tarihi olarak 21 Şubat 2015, yerin ise Mersin İli olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Cömert Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

BeyhanMobil-IOS:

Saygi diyacsksin buyugune yok oyle afzina geleni soyleyemesin

21
42
yanıtYanıtla
DARA:

Cocugunu Yitiren bir ANNEye, kim olursa olsun, bu kadar Eziyeti yapan nasil bir Devlet, Hukuk, ve Medeniyettir ?. . . . . . . . . . . . Yaziklar Olsun !

38
20
yanıtYanıtla
tarkan:

tayip pkk yapamadini kadinayapiyo ayip

31
9
yanıtYanıtla
cemal:

Dünya lideri diye övünenler görün yüzlerce koruma ordusuyla gezen bir adam evladını kaybetmiş bir anayı dava ettiriyor utanmadan !

28
11
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

aman hiç oglunu sorgulama ne işi vardı eylemde dünyayımı kurtardı kafanıza kuş sıçsa başjasından bileceksiniz saga soka saldırırken iş yerlerine zarar verirken kamu mallarını yagmalarken suç yok

12
26
yanıtYanıtla
Türkiyem Mobil-IOS:

Ne halt yiyordu oğlu devletın milletin okulunu otobüsünü Yakip duruyorlardı milletin evine molotof atıyorlar vatan hainlerine acimicaksin

8
29
yanıtYanıtla
sağduyuMobil-ANDROID:

yahu bu davadan RTE nin haberi bile yoktur fakat her ortamda bu ulkenin CB nini suclayanlari görünce çok üzülüyorum ülke birliktelikle güzel olur acisini anlıyorum fakat bu onun böylesine bir tutum sergilemesini gerektirmez

10
23
yanıtYanıtla
KARAMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin, kimsenin başına evlat acısı vermesin ama Devletten büyük Allah vardır.. Kanunlara uysalar, bu acılar yaşanırmıydı.. Onbinlece şehit verdik, onlarında anası vardı hemde gururlu ve başı dik.. O analar bugün heryerde ve her siyasette baştacıdır.. Onların bir sebebi vardı, Abdullahın veya diğerlerinin anaları çocuklarımız ne uğruna gitti diye kendilerine hesap sormuyorlarmı.. Abdullah CÖMERT'in annesinin siyasi parti ile Tarsusta ne işi var.. Taziyeye gidecekse yalnız gitsin.. Bu hallere üzülüyorum..

6
26
yanıtYanıtla
Sadık SöztutanmobilWeb@haberler.com:

Herkes lafının nereye gideceğini bilecek.

8
24
yanıtYanıtla
gelde gülme:

''Anneme açılan davanın gerekçesi, güya annem cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ı tehdit etmiş. Çok komik ya 60 yaşında kadın, 1500 polis korumalı RTE''yi tehdit etmiş'' . . .

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title