Haberler

Abdullah Avcı: Avrupa Yarışında Bulunmak Keyifli

Güncelleme:

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'la golsüz berabere kaldıkları maçtan sonra "Avrupa yarışında bulunmak keyifli." dedi.

Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte Avcı'nın sözleri:

"Fenerbahçe'ye tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Futbol ailesi olarak yeniden kenetlenip birlik beraberliği yakalayacağız."

"BASKILI BAŞLAYACAKLARINI BİLİYORDUK"

"Beşiktaş'ı analiz ettiğimizde baskılı başlayacaklarını biliyorduk. Bu durumda Bir an önce Mossoro'yu bulmamız lazımdı. Biz de o baskıda bekimizi açığa çıkarıp topu oraya göndererek oyunu açtık. Yalnızca 40. dakikada net bir pozisyon verdik. Rakip kadar şut attık. İkinci yarıda yeniden hamleler yaptık ve kazanabilecek şanslar yakaladık."

"AVRUPA YARIŞINDA BULUNMAK KEYİFLİ"

"Kendi sahamızda ama deplasmanda oynadık. 4. sıradayız. Avrupa yarışında bulunmak keyifli. Beşiktaş'a bundan sonra başarılar diliyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Avcı Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

fenerlee:

kupa isteyen trabzonlulara büyük müjde . . sap yaz boşluk bırak 1967ye gönder hayallerindeki kupa sapı sana gelsin

0
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title