Haberler

Abdulkadir Çelebi Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Sancaktepe belediye başkan adayı olan Abdulkadir Çelebi isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Sancaktepe belediye başkan adayı olan Abdulkadir Çelebi isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. İstanbul Sancaktepe ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Abdulkadir Çelebi isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi İstanbul Sancaktepe adayı Abdulkadir Çelebi kimdir? Saadet Partisi İstanbul Sancaktepe adayı Abdulkadir Çelebi yüzde kaç oy aldı?

Abdulkadir Çelebi Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Sancaktepe belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdulkadir Çelebi Sancaktepe ilçesinde % 1,73 oranında oy almıştır. Sancaktepe ilçesinde % 1,73 oranında oy olan Abdulkadir Çelebi adlı Saadet Partisi adayı toplamda 3.976 adet oy sayısına ulaştı.

Abdulkadir Çelebi Kimdir?

Abdulkadir Çelebi seçim sonuçları

1964 yılı Trabzon doğumlu olan Abdulkadir Çelebi, İlkokulu kısmen Haymana/Ankara'da, Orta öğrenimini Trabzonda tamamladıktan sonra Anadolu Universitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.
80'li yılların başında Avrupa Milli Görüş Teşkilatında başlayan siyasi ve sosyal hayatımda bir kısım derneklerde kurucu ve yönetici olarak çalışan Çelebi, Refah Partisi Güngören Gençlik Kolu Başkanlığı, Fazilet ve Saadet Partisi Güngören Yönetim Kurulu Uyeliği,
2014 Yerel Seçimlerinde Güngören Belediye Başkan Adaylığı, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Uyeliği, Bağcılar Trabzonlular Dernek Başkanlığı ve Bir Yardım Derneği'nde gönüllü oldu. İnşaat sektöründe de çalışan Çelebi, bir dönem aktif olarak yürüttüğü spor çalışmaları gerçekleştirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Çelebi, Almanca biliyor.

İstanbul Sancaktepe ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title