Haberler

Abdioğulları'na ADASO'dan onur ödülü

Güncelleme:

Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'ye, büyüme ve ihracatta gösterdiği başarılardan dolayı Adana Sanayi Odası (ADASO) tarafından "onur ödülü" verildi.

ADASO'nun 50. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlediği; kent protokolü, meslek kuruluşu temsilcileri ve sanayicileri bir araya getiren ödül töreni ve iftar yemeğinde, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu, İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu, TİM'in 1000 Başarılı İhracatçı Firması ve En Hızlı Büyüyen 100 Şirket arasına girme başarısını gösteren firmalara plaket verildi. Gecede ödüle layık görülen firmalar arasında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 6 ayrı tesiste, yaklaşık 1250 çalışanıyla üretim yapan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. de yer aldı.

SANAYİNİN DEVLERİ ARASINDA

İstanbul Sanayi Odasınca (İSO) her yıl açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 462. sırada, TİM'in 1000 Başarılı İhracatçı Firması listesinde 397. sırada, Ekonomist Dergisi'nin her yıl Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında 130. sırada, Fortune 500 listesinde 365. sırada, ayrıca Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından hazırlanan Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi listesinde yer alarak Adana'nın gururu olan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'nin ödülünü, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den aldı.

"BAŞARI TÜM EKİBİN"
Sektörde hızlı yükselişiyle dikkat çeken Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, elde edilen başarının, tüm ekibin başarısı olduğunu belirterek, emeği olan tüm çalışanlara teşekkür ettiğini belirtti.
Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'nin 4 kıtada yaklaşık 40 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğinin altını çizen Sütcü, "Rahmetli babamızın çuval ticareti yaparak temellerini attığı şirketimizin elde ettiği başarılar bizlere gurur veriyor. Ancak, bununla sınırlı kalmayacağız. Başarı listelerinde bulunduğumuz sıraları yukarılara taşımak için daha çok gayret edeceğiz. Üreterek, istihdam sağlayarak, hem bölge hem de ülke ekonomisine değer katmayı sürdüreceğiz" dedi.

6 FABRİKADA 1250 İŞÇİ
Temelleri 1963 yılında Abdi Sütcü tarafından atılan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'nin yönetim kurulu başkanlığını, aynı zamanda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı da olan Bekir Sütcü yürütüyor. Yönetim kurulunda ise kardeşleri Mehmet Sütcü, Ramazan Sütcü ve Salih Sütcü bulunuyor. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu 6 fabrikada 1250 işçi istihdam eden firmanın ürün gamında ise birçok endüstriyel ve tarımsal ambalaj malzemeleri yer alıyor. Firmanın ürünleri arasında PP ve PE'den imal edilen un, yem, kömür, çimento, alçı, kireç, sebze ve meyve çuvalları gibi ürünler de bulunuyor. Firma, tüm bunların yanı sıra 6. Fabrika ile halı tabanı üretimi de gerçekleştiriyor.

ÜRETİMİN YÜZDE 50'Sİ İHRAÇ EDİLİYOR

Dolu örtüsü, gölge net ve etiketli file gibi ürünlerde Türkiye'nin ilk üreticisi olan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş, Türkiye'de ilk defa Abdioğulları tarafından üretilen monofilament teknik tarım örtüsü ile Türkiye'nin ithalatını azaltmaya yönelik çabalara büyük katkı sunuyor. Teknolojiyi kullanarak, piyasaya sürekli yeni ürünler sunan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş, kardeş kuruluşu FİLPA Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş. aracılığıyla üretiminin yüzde 50'sini ihraç ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hacı Sabancı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title