Haberler

    ABD Operatörü AT&T, Kripto Parayla Ödeme Kabul Ediyor

    Kripto paranın yavaş yavaş her sektöre yayıldığı günümüzde AT&T, bu para birimiyle ödeme kabul edecek.

    Kripto para birimleriyle hayatını sürdüren ve bir banka hesabına sahip olmayan kişi sayısı son yıllar içerisinde bir hayli arttı. Bu doğrultuda ABD merkezli en büyük ikinci operatör şirketi AT&T, müşterilerinde kolaylık sağlamak amacıyla değeri hızla artışa geçen kripto para birimlerini bir ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurdu.

    ABD'de kripto para ile ödeme seçeneğini hayata geçiren ilk operatör olduğunu belirten AT&T, bu ödemeleri yaygın bir şekilde kullanılan BillPay üzerinden kabul edeceğini açıkladı. Şirketin Müdür Yardımcısı Kevin McDorman, yaptığı konuşmada: "Kripto para birimini kullanan birçok müşterimiz var. Bu müşterilerimize tercih ettikleri şekilde faturalarını ödeyebilecekleri bir yöntem sunduğumuz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

    Müşteriler faturalarını ödemek istediklerinde mobil uygulama (myAT&T) veya internet sitesi üzerinden ödeme seçeneği olarak BitPay'i seçmeleri yeterli olacak. Dijital para birimiyle ödeme gerçekleştirmenin diğer ödeme şekillerine göre çok daha kolay olması, kullanıcıları bu ödeme yöntemini kullanmaya itmesi bekleniyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title