Haberler

ABD'nin Gizli Google'ı: ICREACH

Güncelleme:

ABD'li istihbarat kuruluşları için geliştirilen 'ICREACH' isimli istihbarat havuzunun, özel hayatı ihlal ettiği ve binlerce kişiye ait bilgileri depoladığı öne sürülüyor.

ABD’de çeşitli istihbarat birimlerinin topladığı tüm bilgilerin depolandığı ‘ICREACH’ isimli istihbarat havuzu, ABD’nin gizli Google’ı olarak adlandırılıyor.

SNOWDEN VATANDAŞLARIN BİLGİLERİNİN DEPOLANDIĞINI ÖNE SÜRÜYOR

Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi’ne (NSA) ait gizli belgeleri sızdırdıktan sonra Rusya’ya sığınan Edward Snowden, bu bilgi havuzunda ABD ve yabancı ülke vatandaşlarına ait bilgilerin depolandığını öne sürüyor.

ÖZEL YAŞAMI İHLAL EDECEK KONUMA YÜKSELDİ

FBI ve CIA gibi 23 farklı ABD'li güvenlik teşkilatına hizmet veren ICREACH, iddialara göre, çoğu vatandaşın özel yaşamını ihlal edebilecek bir konuma yükseldi.

İNANÇTAN, SİYASİ GÖRÜŞE BİRÇOK BİLGİ VAR

ICREACH, kişiler hakkında dini inançları ve siyasi görüşleri gibi pek çok bilgi topluyor. Toplanılan bu bilgiler çerçevesinde kişilerin gelecekteki hareketlerinin tahmin edilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rusya Federasyonu Google Teknoloji Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

İPEK:

İSTEDİĞİ YERDEN İSTEDİĞİ BİLGİLERİ TOPLASA NE OLUR SONUÇTA ALLAHÜTEALA YAMI CC ULAŞACAKLAR

27
27
yanıtYanıtla
ıssız adamsercansancar@windowslive.com:

sen ipek malmısın yoksa geri zekalımı ikisinden biri yani başka olmaz. . istibarat nedir bilmezsiz adamlar herkezle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor hala cahil cahil yazılar yazıyorsunuz yaw mallll!!!Bir gün hepimiz ulaşıcaz Allah a da senin cocukların ve hepimizin cocukları mutlu büyüsün amacımız diğer ülkelerden bir adım daha önde olmak!!!!!!!!!!!!!sığır şey!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
Zafernounadonis@gmail.com:

özel hayat diyorlar. yha ne kadar cahilsiniz yha

yanıt0
yanıt0
Kerem:

BU ÜSTTEKİ İPEK YEMİN EDERİM GERİ ZEKALI. BİRİ VURSUN ŞUNUN KAFASINA

7
1
yanıtYanıtla
İPEK:

BANA HAV HAV YAPACAĞINIZA ABD NİN DİNLEMELERİNİ DAHA NE GİZLİ İŞLERİ VAR İNSANLIĞA NİCE ZARAR VEREN NELERİ VAR ÖNLEYİNDE GÖREYİM SİZİ ONDAN SONRA KONUŞUN SANKİ YENİ BİR ŞEYMİŞ GİBİ , ABD 300 VEYA 350 YILLIK DEVLET , TEKNOLOJİDE SONU TANIMIYOR İSTİHBARATTADA SONU TANIMAZ TABİ . BİZİ UYUTURLAR KENDİLERİ HER KONUDA YOL ALIRLAR.

7
0
yanıtYanıtla
İsmail eren:

Kardeşim bu devlet nerde sözde dış ülkeleri kınıyoruz sözde boykot yapıyoruz ama hergün her bilgisayarı açtıgımızda milyonlarca para kazandırıyoruz bu adamlara ne vergi ne bişey veriyolar daha bi internet tarayıcısı bile yapamıyo muyuz yazıklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title