Haberler

ABD'nin En Yaşlı Suçlusu İdam Edildi

Güncelleme:

ABD'nin Alabama eyaletinde 83 yaşındaki cinayet suçlusu Walter Moody idam edildi ve ülkenin idam edilen en yaşlı vatandaşı oldu.

Alabama eyalet yetkililerinin 83 yaşındaki cinayet suçlusu hakkında verilen idam cezasının uygulandığını duyurdu.

ZEHİR ENJEKTE EDEREK ÖLDÜRDÜLER

Walter Moody, Alabama eyaletinde zehir enjekte edilerek infaz edildi. Moody'nin, ABD'de 1970'te idam cezalarıyla ilgili kabul edilen yeni yasalar yürürlüğe girdikten sonra idam edilen en yaşlı mahkum olduğu ifade edildi.

YARGIÇ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Walter Moody, 1989'da postayla bomba yollayadığı Federal Yargıç Robert Vance'i öldürmekten suçlu bulunmuştu.

20 YIL HÜCREDE KALDI

İdam cezasına çarptırılan suçluların tutulduğu hücrede 20 yıl kalan Moody'nin mahkeme kararını ABD Yüksek Mahkemesi'nde temyiz etme çabaları sonuçsuz kalmıştı.

Moody'nin infazından önce, ABD'nin idam edilen en yaşlı mahkumu John Nixon olarak biliniyordu. 2005 yılında infazı gerçekleştirilen Nixon 77 yaşındaydı.

(NTV)

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Nixon Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Müebbetlikler dışarda:

Yaşlı filan demeden 83 yaşındaki suçluyu idam ediyorlar, bizde ise müebbet alan darbeciler dışarıda dolaşıyor, hangisi doğru?

16
0
yanıtYanıtla
HACI ABUZERİN OĞLU:

seviyorum bu ABD adaletini, öldürürsen seni öldürüyor. Kısasa kısas. . keşke bizimde olsa

13
1
yanıtYanıtla
gbb:

adam bi Yargıcı öldürdü diye 83 ünde idam ediliyor bizim besledigimiz katil kaç kişiyi öldürdü ve öldürttü şimdi güçlü ülke biz miyiz ya da çok mu insan haklarına saygılıyiz

10
1
yanıtYanıtla
Gül:

Almanya bunu kabul ediyorda hepmi Türkiye ve Islamla ugrasiyor? Yeni havaalani icin ''kanli'' diyor neymis isci kazada ölmüs diye. Nefret almanya avrupa!

8
1
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

AĞA ADAM NE CEZA YATMIŞ, PES DOĞRUSU, TÜRKİYE DE YETERKİ PARAN VE ADAMIN OLSUN, EN AĞIR SUÇU İŞLESEN BİLE AZ BİR SÜRE YATAR ÇIKARSIN

9
0
yanıtYanıtla
özgür:

yatsa gene iyi serbest bırakılırlar

yanıt4
yanıt0
ÖZGÜR:

ABD nin bazı eyaletlerinde idam uygulanıyor keşke bizede gelse bu idam ülkenin suan ihtiyacı olan en büyük şey İDAM

6
1
yanıtYanıtla
hollanda:

yargıç kimbilir nasıl canını yakmışki adamcağızın öyle bonbayı yolamayı göze almış 83 yaşında hapiste yaşasa ne olacaktı bi iğneyle kurtulmuş yargıçı öbür tarafta bi görse bidaha öldürür herade.

5
2
yanıtYanıtla
YURTDIŞI HABERLERİN DUAYEN İSMİ:

YARGIÇI ÖLDÜRDÜĞÜ ÜÇÜN İDAM ETTİLER. BAŞKA BİR KİŞİ OLSA İDAM VERMEZLERDİ. BİR NEVİ MESLEKDAŞLARININ ÖCÜNÜ ALDILAR. GERÇİ TÜRKİYE''DE BU ÇOK OLUYOR. HIRSIZ 1000 EVE GİRSİN CEZA ALMAZ, SAVCININ EVE GİRSİN MÜEBBET ALIR.

4
1
yanıtYanıtla
Mersinli Tahsin:

Hani lan ABD de demokrasi vardı.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title