Haberler

Colorado'da Sel Felaketi

Güncelleme:

Colorado'daki sel felaketinde ölenlerin sayısının 6'ya çıktığı, Boulder ve Lorimer bölgelerinde 700'den fazla kişiyle irtibat kurulamadığı bildirildi.

ABD'nin Colorado eyaletindeki sel felaketinde ölenlerin sayısının 6'ya çıktığı, Boulder ve Lorimer bölgelerinde 700'den fazla kişiyle irtibat kurulamadığı bildirildi.

Colorado Valisi John Hickenlooper, selden etkilenen bölgelerde evlerin ağır hasar gördüğünü, kayıpların çoğuna iletişim sorunları yüzünden ulaşılamadığını belirtti.

Boulder Acil Durum Yönetimi'nden Liz Donaghey de Boulder'da, dün 218 olan kayıp kişi sayısının, bugün itibarıyla 234'e çıktığını bildirdi. Larimer ilçe yönetiminden yapılan açıklamada ise, dün 350 olarak bildirilen haber alınamayan kişi sayısının 482'ye yükseldiği kaydedildi.

Telefon hizmetinin birçok bölgede yeniden sağlanmaya başlamasıyla, yetkililerin daha fazla kişiye ulaşması bekleniyor. - New York

Kaynak: AA / Güncel

Colorado Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title