Haberler

ABD'nin Ardından Bir Suçlama da İngiltere'den Geldi: Ronaldo Bana da Tecavüz Etti

Güncelleme:

ABD'li kadına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında bu kez İngiltere'den suçlama geldi. İsmi açıklanmayan kadın, "Ronaldo bana da tecavüz etti." dedi.

Tecavüz suçlamasıyla yargılanan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun başı dertten kurtulmuyor.

Amerikalı bir kadının tecavüz iddialarının ardından bir tecavüz iddiası da İngiltere'den geldi. İsmi açıklanmayan kadın, Portekizli futbolcunun 2005 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, POLİS HAREKETE GEÇTİ

Soruşturmanın başlatılmasının ardından polis, kadını o gün Londra'daki otelden alıp evine götüren limuzin şoförü Vince Humphrey'in ifadesini aldı.

Şoför, sorgusunda "O gün kadını arabama aldığımda sürekli Ronaldo'nun vücuduna övgüler yağdırdı. Ronaldo gibi biriyle ilişkiye girdiği için çok mutlu ve heyecanlıydı. İlerde, Ronaldo'dan çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti." dedi.

Polis, ifadenin ardından soruşturmayı durdurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (55)

muro dayı:

ifrira at izi kalsın

66
2
yanıtYanıtla
Zeybek:

Eline, beline, diline hakim olacaksın... Yada sonuçlarına katlanacaksın!

15
50
yanıtYanıtla
zeybeyinedesanada:

yahudi agizli kapa cerneni

yanıt4
yanıt0
Son Dakika:

Ronaldo gibi bir adam tecavüze ihtiyacı yok ki düşündüğünüz zaman.

57
4
yanıtYanıtla
Sadece hakikat:

Adam Muslumanlara yardim ediyor,israilden nefret ediyor. Bence iftira. Adini kirletmek istiyorlar

45
3
yanıtYanıtla
Mertadam:

Mosad ve Amerika herzamanki gibi el ele vermis . . ilk önce insanlarin algilarina operasyon (yani ilk is adamin Adi kötüye cikarilacak) Bir Tasla iki kus vurulacak. . . hem söhreti hemde parasi elinden alinacak

27
1
yanıtYanıtla
Nadir:

Vay be Ronaldo neymis top ayaginda degil de dalga elinde geziyormus itfaiyeci gibi.

18
5
yanıtYanıtla
selma:

banada bana da . d

11
11
yanıtYanıtla
Urfalı baba:

Selma ya ben

yanıt0
yanıt3
*06ilbey81*:

Yakında tüm dünyada ozellikle sosyal medyada Ronaldo banada kaydı AKIMI oluşursa şaşırmayın

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title