Haberler

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson Kahramanmaraş'a Geliyor

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, "Bir Dönem Amerikasında Yol Kenarı Mimarisi" Konulu Fotoğraf Sergisine Katılmak Üzere Kahramanmaraş'a Geliyor.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, "Bir Dönem Amerikasında Yol Kenarı Mimarisi" konulu fotoğraf sergisine katılmak üzere Kahramanmaraş'a geliyor.

Ekonomik ve sosyal alanda gösterdiği gelişmeyle dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraş, önemli bir konuğu ağırlıyor. ABD Büyükelçisi Ross Wilson, "Bir Dönem Amerikasında Yol Kenarı Mimarisi" konulu resim sergisinin açılışını yapmak üzere kente geliyor. Wilson'a Kahramanmaraş ziyareti sırasında ABD Adana Konsolosu Eric F. Green, ikinci Konsolos Leyla Ones, tercümanı ve korumaları eşlik edecek. Wilson'un, Kahramanmaraş Valisi M.Niyazi Tanılır ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı ziyaret edecek olan Wilson, 18.30'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Bir Dönem Amerikasında Yol Kenarı Mimarisi" konulu resim sergisinin açılışına katılacak. Büyükelçisi Wilson, daha sonra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından onuruna verilen kokteyle katılacak. Kokteylin sonrasında 19.45'te Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek olan Wilson, burada işadamlarıyla bir araya gelecek. Akşam kentte konaklayacak olan Wilson, Çarşamba günü Adana'ya hareket edecek. Öte yandan "Bir Dönem Amerikasında Yol Kenarı Mimarisi" konulu fotoğraf sergisi 24-30 Haziran 2008 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

(ACB-AK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title