Haberler

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine Saldırı Soruşturmasında Şüpheli Sayısı 5'e Çıktı

Güncelleme:

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine saldırı soruşturmasında şüpheli sayısı 5'e çıktı. 5 şüpheli için gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.

ABD Elçiliğine saldırı soruşturmasında şüpheli sayısı 5'e çıktı. 5 şüpheli için gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.Şüpheliler için MASAK'tan rapor istendi, HTS kayıtları inceleniyor. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde kimliği belirsiz kişilerce ateş açılmış, kurşunlardan birisi güvenlik kulübesine isabet etmişti.

Son Dakika! ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne Saldırı Soruşturmasında Şüpheli Sayısı 5'e Çıktı

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama gelmişti. Soylu, "Provokasyon mudur yoksa adli bir vaka mıdır arkadaşlarımız, bütün birimlerimiz yoğunlaşmış durumdalar. Arkadaşlarımız çözdükten sonra gerekli açıklamayı yapacaklardır." ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

din tüccarı:

herkes kendi dinin derdine düşmüş yani dinsizlik dini adamın islamı beyenmez senin meselen kendi dinizin dinsizliginn eski günlerine dönmesi insanların kendilerini sorgulamadan gelişi güzel cennet cehennm derdi düşünmeden sayısız günaha girmesi sizin umrunuzda degil insanların ateşlerde yanması tek dininiz laiklik elden gideheah diye aglanıyorsunuz atistlobuşlar sizi

0
0
yanıtYanıtla
SIZE NE DENIR?:

arkadasim sen ne demek istiyorsun ne anlatiyorsun valla tek kelime bile anlasilmiyor türkcende bir arizami var sayet yoksa yazdigini önce okuyup sonra göndersen diyorum.

yanıt0
yanıt0
ustarengo:

bi konyali olarak orda tabelede niye konya yaziyordu gizli bi puf noktasimi var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title