Haberler

Ünlü Rapçiden ABD'yi Karıştıran Melania Trump Klibi

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlayan klipte Melania Trump'a benzeyen kadının neredeyse çırılçıplak soyunduğu görüntüler ülkede büyük ses getirdi.

ABD, son dönemin ünlü rapçilerinden T.I.'ın yeni albümü Dime Trap'i tanıtmak için Twitter'da paylaştığı videoyu konuşuyor. 1 dakikalık video, ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlıyor. Trump'ın helikopteri havalandıktan sonra kamera Oval Ofis'e dönüyor ve takım elbise içindeki T.I. izleyicinin karşısına çıkıyor. Daha sonra masaya oturan T.I.'ın karşısına Melania Trump'a benzeyen bir kadın geliyor.

TARTIŞMA YARATAN CEKETİ GİYDİ

Kadın, First Lady'nin bu yılın başında tartışma yaratan ceketini giyerken görülüyor. ABD Başkanı Trump'ın göçmen aileleri ayırma kararı sonrasında basın mensuplarının karşısında sırtında kocaman boyutlarda, "Ben gerçekten umursamıyorum, peki ya sen?" yazıyordu.

ABD'li Rapçiden Ülkeyi Karıştıran Melania Trump Klibi

NEREDEYSE ÇIRILÇIPLAK SOYUNUYOR

Klipte T.I.'ın karşısına çıkan kadın bir anda soyunuyor ve dans etmeye başlıyor. Neredeyse çırılçıplak olarak masanın üstüne zıplayan ve rapçinin kravatını çeken dansçı hareketlerine devam ediyor. Videonun sonuna doğru rapçi, Melania Trump'a benzeyen kadını oradan çıkarıyor.

ABD'li Rapçiden Ülkeyi Karıştıran Melania Trump Klibi

KISA SÜREDE 1,5 MİLYON İZLENDİ

Şarkıcının paylaştığı video kısa sürede 1,5 milyon kişi tarafından izlenirken, sosyal medyayı karıştırdı. Birçok kullanıcı videoyu saldırgan ve kadınları aşağılamaya yönelik bulurken, Beyaz Saray da videoyla ilgili bir açıklama yaptı. First Lady'nin Basın Sözcüsü Stephanie Grisham videoyu eleştirirken, daha önce yayınlanmış bir makaleyi sosyal medyada paylaştı. Makalede, "Bu nasıl kabul edilebilir? Bu iğrenç, boykot edilmesi gerek" ifadesi yapılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Beyaz Saray Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title