Haberler

ABD'li rap şarkıcısı Lizzo, masanın üstünde dans etmek isteyince masa kırıldı

Güncelleme:

27 Ocak 2020'de sahiplerini bulacak 62. Grammy Ödülleri'ne 8 dalda aday olan Lizzo, geçtiğimiz hafta NBA takımlarından Los Angeles Lakers ile Minnesota Timberwolves arasında oynanan maçı izlemeye gitti. Ünlü şarkıcı arkası tamamen açık olan tişörtüyle twerk yaptı. Şarkıcının kıyafet tercihi etrafındakileri şaşkına çevirmişti.

MASA KIRILDI

Ünlü şarkıcı bu kez de kırmızı parlak mayo kıyafetiyle bir partide yaptığı hareketle ağızları açık bıraktı. ABD'li şarkıcı Lizzo, bir partide masanın üstüne çıkıp dans etmek isteyince masa kırıldı. Masanın kırılmasıyla kendini yerde bulan şarkıcı, güçlükle ayağa kalkabildi.

ABD'li rap şarkıcısı Lizzo, masanın üstünde dans etmek isteyince masa kırıldı

LİZZO KİMDİR?

31 yaşındaki rap şarkıcısı ve söz yazarı Lizzo, 27 Nisan 1988 Detroit'te doğdu. Houston Üniversitesi'nde flüt alanında klasik müzik eğitimi aldıktan sonra müzik kariyerine 2011'de taşındığı Minneapolis'te başladı.

ABD'li rap şarkıcısı Lizzo, masanın üstünde dans etmek isteyince masa kırıldı

14 yaşında, arkadaşlarıyla birlikte "Cornow Clique" adında bir müzik grubu kuran Lizzo'nun, o dönemde "Lissa" olan lakabından hareketle grubun adı Lizzo'ya dönüştü. Bu isme Jay-Z'nin "Izzo (H.O.V.A.)" adlı single'ı ilham verdi.

ABD'li rap şarkıcısı Lizzo, masanın üstünde dans etmek isteyince masa kırıldı

2013'te Lizzobangers ve 2015'te Big Grrrl Small World adlı stüdyo albümlerini çıkardı. 2019'da yayınladığı üçüncü stüdyo albümü Cuz I Love You, Bilboard 200 listesinde ilk beşe girdi.

ABD'li rap şarkıcısı Lizzo, masanın üstünde dans etmek isteyince masa kırıldı

2020'de verilecek olan 62. Grammy Ödülleri için En İyi Yeni Şarkıcı, Yılın Albümü (Cuz I Love You), Yılın Şarkısı ve Yılın Kaydı (Truth Hurts) kategorileri dahil olmak üzere 8 dalda aday gösterildi.

Time dergisi, "Eğlence dünyasında yılın kişisi" olarak Amerikalı rap şarkıcısı Lizzo'yu seçti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Lakers Grammy Ödülleri Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (37)

Sakaryalı hatun:

Teyze naptın öyle!?! :))))))

8
10
yanıtYanıtla
Döndü teyze:

HADİ ORDAN KARIŞIK.

yanıt11
yanıt1
Hahaha:

dürbünlü oğlum kadın olma içgüdülerin bir türlü bastıramıyorsun sen nasıl bir manyaksın böyle.

yanıt13
yanıt1
ÎŞÎN DOĞRUSU:

Sakaryalı sende halk değimiyle sağlam bir papuç degilsin :) Kuvvetli ihtimalle evde kalmışsın ve buralarda teselli arıyorsun !

yanıt2
yanıt0
Bımbao:

Dansçı derken dans eden ayıyı kastetmişler.

10
4
yanıtYanıtla
Birkul:

Ne iğrenç.. İnsan kusurunu kapatır bu daha çok açmış

8
6
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAA:

NEDEN KAPATSIN KİLOLU OLMASI KUSUR MU

yanıt6
yanıt4
Merve can:

Bu ayıya nasıl dayansın masa ...koca cüssenle ne arıyon sen orda..

8
4
yanıtYanıtla
Ha ha ha:

naber lan dingil aslı

yanıt11
yanıt2
HAMİT:

Gitti canım masa keşke daha evvelinden dikkat fil çıkabilir levhası koysalardı.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title