Haberler

ABD'li Futbolcu Matt Miazga'nin Rakibine Yaptığı Harekete Tepki Yağıyor

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Meksika ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında 1,67 boyundaki rakibiyle dalga geçen Matt Miazga'ya tepki yağdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Meksika'yı 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçında çok ilginç bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın 65'inci dakikasında skor 0-0 iken Amerikalı savunmacı Miazga ve Meksikalı Diego Lainez bir ikili mücadele sonrası gerilerek tartışmaya başladı. 1.93 boyundaki Matt Miazga 1.67'lik Diego Lainez'i tartışma sırasında yaptığı el hareketiyle aşağıladı.

RAKİBİNİN BOYUYLA DALGA GEÇTİ

Rakibinin kısa boylu olması nedeniyle onu göremediğini ima eden bir hareket yapan Miazga'ya diğer oyuncular da tepki gösterdi. Sosyal medyada da çok konuşulan bu hareket sonrası Miazga'ya 18 yaşındaki rakibini boyu nedeniyle aşağıladığı için tepki yağdı. Geceye damga vuran o anlardan sonra karşılaşmayı Tyler Adams'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (61)

AĞA:

TİPİK AMERİKAN KENDİNİ BEĞENMİŞLİĞİ. ZEKA SEVİYELERİ DÜŞÜK BUNLARIN.

34
1
yanıtYanıtla
İSİM:

BİR SONRAKİ HAYATINI DÜŞÜNEMİYORUM O UZUN BOYLU KİŞİNİN YADA BİR KAZA SONUCU AYAKLARINI BİLE KAYBEDEBİLİR. KİMSEYLE DALGA GEÇMEYİN KİMSEYE LAKAP TAKMAYIN.

28
0
yanıtYanıtla
tolga:

futbolun F sınden anlamazlar anca boy gösterirlerdünyanın en teknik adanları hemen hemen 1 70 geçmemiş siz gidin kendi kendinize uydurduğunuz beyzbol oynayın düdükler :D

23
0
yanıtYanıtla
barmen:

Amerikalilarda kültür diye bir sey yok, kendilerini herkesten üstün gören zavalli mahluklar bunlar.

14
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Bizim futbolumuz çok iyi geçiyo zaten :D

yanıt0
yanıt0
BOY BOY:

DEVEDE DE BOY VAR ANCAK EŞEK ÖNDEN GİDİYOR:))))) BÜYÜKLENME AZİZİM SENDE TOPRAK OLACAKSIN

14
1
yanıtYanıtla
BOY BOY:

ALEMSİN POLİS BEY :))))

yanıt0
yanıt0
bizdede var bir tane uzun adam:

boyu uzun aklı kısa

12
3
yanıtYanıtla
SELIM D:

LISANSI IPTAL EDILSINBAK BAKALIM DAVAMI GELIRMI.

15
0
yanıtYanıtla
Sogomon:

ABD formasina yakisir bir hareket olmus karaktersiz mahlukat

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title