Haberler

ABD'li Diplomatın Sır Görüşmesi

New York'tan İstanbul'a Gelen ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Nicholas Burns, Karaköy'de Bilinmeyen Bir Adrese Giderek Sır Gibi Bir Görüşme Gerçekleştirdi.

New York'tan İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Nicholas Burns, Karaköy'de bilinmeyen bir adrese giderek sır gibi bir görüşme gerçekleştirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Nicholas Burns, İstanbul'da sır gibi süren görüşmelerine devam ediyor. Burns Karaköy'de belirlenemeyen bir adrese giderek burada bir görüşme gerçekleştirdi. Sır gibi saklanan görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Ardından Burns ve danışmanları dışarı çıkarken, korumaları Burns'ün etrafına etten duvar ördü. Görüşmelerle ilgili yetkililer bir açıklama yapmazken, Burns yoğun güvenlik önlemleri altında The Marmara Pera Oteli'ne geldi. Burns'ün burada

yaptığı görüşmeler devam ediyor.

(EY-RA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title