Haberler

ABD Elçiliği'nde Verilen Yemekte CHP ve DTP Yoktu

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, Yemek Davetlerine Yeniden Başladı. Wilson'un Ev Sahipliği Yaptığı Yemek Davetine ABD Temsilciler Meclisi Heyeti, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, AKP Aksaray Milletvekili Alirıza Alaboyun, AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, AKP Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu ve MHP Ankara Milletvekili...

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, yemek davetlerine yeniden başladı. Wilson'un ev sahipliği yaptığı yemek davetine ABD Temsilciler Meclisi heyeti, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, AKP Aksaray Milletvekili Alirıza Alaboyun, AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, AKP Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu ve MHP Ankara Milletvekili Tugrul Türkeş katıldı. Yemekte, CHP ve DTP'lilerin olmaması dikkat çekti.

-TÜRKLER ERMENİLER KADAR İLGİLENMİYOR-

Yemekte, Ermeni meselesinin geniş bir şekilde değerlendirildiğini belirten Türkeş, Temsilciler Meclisi Heyetinden bir üyenin, "ABD'de yaşayan Türklerin, Ermeniler kadar Ermeni meselesiyle ilgilenmiyor. ABD'de yaşayan Ermenilerin Ermeni lobisini mumtazam şekilde ziyaret ediyorlar. Türkler ne yazık ki bu konuda fazla aktif değiller" dediğini belirtti.

Bu arada toplantıda İran, Türkiye'nin Avrupa Birliği süreci ve Türkiye'nin meselelerinin konuşulduğunu kaydeden Türkeş, sınırötesi operasyonla ilgili konunun gündeme gelmediğini belirtti.(ANKA)

(BK/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title