Haberler

Suçsuz Yere 17 Yıl Hapis Yattılar, 31 Milyon Dolar Tazminat Alacaklar

Güncelleme:

ABD'nin Chicago kentinde suçsuz yere 17 yıl cezaevinde kalan 4 kişiye toplam 31 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verildi.

TECAVÜZ VE CİNAYETTEN SUÇLU BULUNDULAR

Chicago Kent Meclisi, 17 yıl cezaevinde kaldıktan sonra suçsuz oldukları anlaşılan Michael Saunders, Vincent Thames, Harold Richardson ve Terrill Swift'e toplam 31 milyon dolar tazminat ödenecek. Bu kişiler, 1994'te tecavüz ve cinayetten suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılmışlardı.

YANLIŞ İFADEYE ZORLANMIŞLAR

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) raporunda cinayeti araştıran polis memurlarının 4 şüpheliyi yanlış ifade vermeye zorladığı belirtilmişti. Mahkeme 2011 yılında DNA testi sonucunda aklanan 4 mahkumun beraat etmesine karar vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Swift Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (15)

Muratti:

31 milyon dolar 17 yilin acisini unutturur gecen zamani getirirmi acaba

18
0
yanıtYanıtla
Baltacı:

Geçen yıldı sanırım, denizlide 17 yaşında bir çocuk sucsuz yere yaklasık 8-10 yıl arası hapishanede kaldıktan sonra sucsuz oldugu anlaşılıp serbest bırakılıyor. Mahkeme cocuga bu süreyi asgari ucretle carpıp yaklaşık 100 bin tl verilmişti :)) küfür eder gibi :D

16
2
yanıtYanıtla
Bozoklu Haluk:

Gavur diye beğenmeyiz en azından adaleti bizden iyi. Hele bir papaz efendi vardı. 6 yaşında çocuk babasının rızası ile evlenebilir diye fetva vermişti. Bu papazı nasıl içeri sokmadılar. Hala aklım almıyor

10
5
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Onların adaletini ortadoğuda, afrikada gördük. Akan kanlarda adalet için demi. Hangi dini sorgulamak istiyorsan aç kutsal kitabını oku. İnsanlara bakarak din sorgulamaz İnsanların yaptığı yanlışlar, söylediği sözler dini bağlamaz. Sizin gibiler aydın geçinir ama en büyük cahillerdir.

yanıt23
yanıt8
spion:

Türkiye Adalet parayla dönüyor. Böyle hakimlerin ve savcilarin Allah belasini versin. serefsizler.

13
1
yanıtYanıtla
KIBRISLI SAHIN:

Yabanci ulkelerde adalet kisiye gore veya hakimin sahsi kanatine gore degil bilgi ve belgelere gore verilir. bazen paran varsa idare ed3rler, ama bizim memlekette adalet partizanlik gibi dagitilir sucsuz olsan bile onlardan degilsen bir yolunu bulup seni iceri tikar gun yuzu gormezsin, TURKIYE CENNET ULKE EGER ATATURK YOLUNDA GIDERSENIZ

5
7
yanıtYanıtla
Türkiye olsa pardon derdi diyenler var:

.

4
3
yanıtYanıtla
Gülfem Bal:

Demek kaderi böyleymiş

1
5
yanıtYanıtla
Arif:

Bunlar da pardon demiş

5
0
yanıtYanıtla
10256:

Abd kendi içindeki insanlara iyi dışardaki insanlara yaptırdıgı zulüm ortada bu kadar parayıda allah bilir hangi yurtdışından uçurduğu mahsum insanların parasıyla veriyor mahsumdan alıp mahsuma vermek...

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title