Haberler

Görünmez Kaza Araç Kamerasında! Yardıma Giden Polise Otomobil Çarptı

Güncelleme:

ABD'de kötü hava koşulları yüzünden yoldan çıkan araca yardım etmek isteyen polise, kayarak yoldan çıkan bir başka otomobil çarptı.

Amerika Birleşik Devletlerinin Utah eyaletinde kontrolden çıkan aracın çarptığı polis havaya uçarak yaralandı.

YARDIMA GİDEN POLİSE OTOMOBİL ÇARPTI

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı eyaletin Sarde Kanyonu'nda bir otomobil yolda kaldı. Yardım etmek isteyen Utah Otoyol Devriyesi Çavuş Cade Brenchley aracından inerek yaya olarak kayan araca ilerlerken arkadan gelen başka bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptı. Vurmanın etkisiyle havalanan polis, yardım bekleyen aracın üzerine çarparak yere düştü. Kaza anı polis aracında bulunan kamerayla kayıt altına alındı.

İLK MÜDAHALEYİ YARDIMINA GİTTİĞİ SÜRÜCÜ YAPTI

İlk olarak yardıma gittiği aracın sürücüsü aracından çıkarak polise yardım etti. Kaburgalarında ve kürek kemiğinde kırık meydana gelen 13 yıllık polis memuru Cade Brenchley Logan, bölge hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı polisin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Cahiliye Abrahamoviç:

Neden polis aracına çarpmış ki. Çarmasaymış herkes gideceği yere giderdi. Gidemez miydi sanki. Tabiki gitme ihtimali var. Aman ne bileyim ben. Bekle, bekle de gör sen.

0
4
yanıtYanıtla
Fako:

Sirf amerikali diye linc etmeyin adamı o da bir insan

1
1
yanıtYanıtla
FİLOZOF HAMDİ:

OTOYOLDA DURAN ARAÇ, GİDEN ARAÇTAN DAHA TEHLİKELİDİR. USTAM BANA ÖYLE SÖYLEDİ.

2
0
yanıtYanıtla
kandirilmisindiregsndi:

abd senin gibi insancadusunseydi simdi ogavurlar islamcorafyasini kana bulamazlardi nediyim kismetsizdeveyi colde kutup ayisi sssskovalar

1
0
yanıtYanıtla
Razor:

Sağlam uçmuş neyse bir gün uçma hayali hevesini almış işte

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title