Haberler

ABD'de Bir Evden Yaklaşık 100 Ölü Piton Yılanı Çıktı

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan bir kadının evinde 30 - 40 plastik torba içinde yaklaşık 100 ölü kraliyet pitonu bulundu.

ABD'nin Florida eyaletindeki polis ekipleri, bir evin içinde yaklaşık 100 ölü piton yılanı buldu. Ev sahibi kadın, psikolojik muayene için gözaltına alındı.

EVDE 100 ÖLÜ KRALİYET PİTONU BULUNDU

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu'nun yayımladığı rapora göre, 16 Şubat'ta Florida eyaletine bağlı Jupiter Köyü'nde yaşayan bir kadının evine gelen polis memurları, yaklaşık 100 ölü kraliyet pitonu buldu. Kadının evinin her yerinde hayvan dışkısı olduğunu belirten yetkililer, polis memurlarının her birinde 2 ila 4 ölü yılan olan 30-40 plastik torba bulduklarını aktardı.

EV SAHİBİ KADIN, PSİKOLOJİK MUAYENE İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Evde bir akvaryumun içinde canlı 2 kraliyet pitonunun yanı sıra 2 köpek, 2 kırmızı ayaklı kaplumbağa ve 2 muhabbet kuşu bulunduğu kaydedildi. Ev sahibi kadının psikolojik muayene için gözaltına alındığı ve 12 Nisan'da hakim karşısına çıkacağı aktarıldı.

ERİŞKİN KRALİYET PİTONUNUN BOYU, 1.8 METREYE ULAŞABİLİYOR

Evde bakılabilen bir sürüngen türü olan ve korktuğunda yün yumağı gibi kendi içine saklanan erişkin bir kraliyet pitonu 1,8 metreye ulaşabiliyor.

Kaynak: AA / Dünya

Florida Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title