Haberler
Güncelleme:

ABD Başkanı Trump canlı yayın tartışmasında duyurdu: Koronavirüs aşısı haftalar içinde elimizde olacak

ABD'de başkan adayları Donald Trump ve Joe Biden ikinci kez canlı yayında karşı karşıya geldi. Biden, Trump'ın koronavirüsü önceden bildiğini iddia etti. Bu iddiayı yalanlayan Trump, "Pandemide Biden başkan olsaydı çok daha fazla insan hayatını kaybedecekti" dedi. Trump, koronavirüs aşısının da haftalar içinde ellerinde olacağını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

BİDEN BAYDIN ARTIK:

Trump düelloda Biden seçilirse borsa çöker dedi ahahahahahaha. Bu adam çok komik ya inşallah Trump kazanır. Türk düşmanı Biden kaybeder. Hillary Clintondan daha zayıf bir rakip Trump için. Clinton kazanamadıysa bu Bidon hiç kazanamaz diye düşünüyorum. Bu virüsü sanki Trump üretmiş gibi konuşuyor bu Bidon. Çin tüm dünyaya virüsü yaydı ama günah keçisi Trump oldu. Gerçek suçlu Çin Halk Cumhuriyeti. Biden yine baydı bu düelloda. ABD de işsizlik arttı diyo. Tüm dünyada salgın yüzünden ekonomi dibe vurdu.

8
2
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Bizim başkanda dahil kaç aydır bütün dünya devlet başkanları aylardır aşı bulduk teranesini anlatıyorlar. Ama ölüm ve vaka sayıları daha çok artıyor. Ortak ağızdan milletlerin gazını alıyorlar.

8
1
yanıtYanıtla
SON DÜELLONUN GALİBİ DONALD TRUMP:

Bu son düelloyu Trump kazandı. Biden sağlık, siyahlar dışında elinde güçlü bir argüman yoktu. Obama Kuzey Koreyi direkt düşman olarak görüyordu ama Trump döneminde ilişkiler yumuşadı Pyongyang yönetimi ile. Kim Jong ortadan kaybolduğunda Trump gayet tutarlı konuşmalar yaptı. Döndüğünde aramızda olmasına sevindim dedi. Trump hem çılgın hem de akıllı. Biden sadece başkan seçilmek için Trumpa saldırdı. ABD başkanı olmak umurlarında değil sanki Clinton ve Bidenın o yüzden Trump kazandı ve yine kazanacak.

7
0
yanıtYanıtla
Trump:

Umarım Trump kazanır. Diğerinin niyeti ortada işi gücü bırakmış diğer ülkeleri karıştırmak derdinde

7
0
yanıtYanıtla
REALİST:

nasıl bir grip virüsü olduğunu bilmeden sürekli mutasyona uğratılan bir virüs için aşının bullunması ütopik

0
3
yanıtYanıtla
Derviş:

Bıden ırkçı ortalık karıştırıcı böylesinin faydası olmaz ülkeye kazanması hiç iyi olmaz daha kötü olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title