Haberler

Trump'tan Kızı İvanka İçin Skandal Söz: Göğüslerini Büyütmen İyi Olur

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump hakkında çok şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Vanity Fair dergisinde kıdemli muhabir olarak çalışan Emily Jane Fox, kitabında Trump'ın, kızı Ivanka'ya, "Göğüslerini büyütmen iyi olur" dediğini yazdı.

ABD Başkanı Donald Trump ve Trump ailesi hakkında çok şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Vanity Fair dergisinde kıdemli muhabir olarka çalışan Emily Jane Fox, Born Trump isimli kitabında ailenin iç yüzünü ortaya çıkardı. Görgü tanıkları ve aileye yakın bireylerin görüşlerine yer verilen kitapta, Donald Trump'ın kızı Ivanka'ya, "Göğüslerini büyütmen iyi olur" cümlesine yer verildi.

TRUMP VE AİLESİ HAKKINDAKİ KİTAP GÜNDEMDE

Donald Trump ve Trump ailesi hakkında yazılan bir kitap ABD basını ve kamuoyunun gündeminde. ABD'nin saygın siyaset ve magazin dergilerinden Vanity Fair'de kıdemli muhabir olarak çalışan Emily Jane Fox'un kaleme aldığı Born Trump (Trump Doğmak) isimli kitap Trump ailesinin iç yüzünü gözler önüne seriyor.

Trump'tan Kızı İvanka İçin Skandal Sözler: Göğüslerini Büyütmen İyi Olur

MANKENLİK YAPACAKSAN GÖĞÜSLERİNİ BÜYÜTMEN İYİ OLUR

Trump'ın kızı Ivanka'nın manken olduğu dönemlerde, "Eğer mankenlik yapacaksan göğüslerine estetik yaptırarak büyütmen iyi olur" dediği ortaya çıktı. Fox, "Donald gerçek çok istiyordu ve hatta arkadaşlarına da göğüs büyütme operasyonu konusunda kendisine destek olmasını istedi" ifadesini kullandı. New York Post'ta yer alan haberde Trump'ın kız kardeşi Maryanne'in Trump'ın arkadaşlarını devreye sokarak bu fikirden vazgeçmesini sağladığı aktarıldı.

Trump'tan Kızı İvanka İçin Skandal Sözler: Göğüslerini Büyütmen İyi Olur

"KIZIM OLMASAYDI ONUNLA ÇIKARDIM"

2006 yılında kızı Ivanka ile bir TV programına katılan Trump, kendisine sorulan, "Kızınız Playboy'a soyunsa nasıl hissedersin" sorusuna, "Bu gerçekten üzücü olur ama önemli olan derginin içinde ne olduğu. Aslında Ivanka'nın bunu yapacağını düşünmüyorum ama onun fiziği çok düzgün. Eğer benim kızım olmasaydı belki de onunla çıkardım" demişti. Ivanka o dönemlerde 25 yaşında olan kızı hakkında başka açıklamalarda da bulunmuştu.

Trump'tan Kızı İvanka İçin Skandal Sözler: Göğüslerini Büyütmen İyi Olur

Kitapta öne çıkan diğer detaylar da şu şekilde:

Trump'ın hiçbir çocuğu babalarının seçimi kazanacağına inanmıyordu. Hatta Ivanka moda markasına odaklanmak için çalışmaya başlama planları yapıyordu ve Donald Trump Jr. ile Eric Trump da seçimden sonra uygun fiyatlı otel zinciri üzerinde çalışıyordu.

Ivanka Connecticut'ta okurken Trump çok az arıyordu ve çok az ziyaret ediyordu fakat haftada birkaç kez mail atıyordu, genelde kendisi hakkındaki gazete kupürlerini gönderiyordu.

Ivanka'nın arkadaşları genç kadının özgür dünyayı yönetecek sıradaki Trump olmaya hevesli olduğunu söyledi. Kitap için görüşlerine başvurulan kişiler, Ivanka'nın gelecekte başkanlığa aday olmak için Washington DC'ye taşındığını söyledi.

Trump'tan Kızı İvanka İçin Skandal Sözler: Göğüslerini Büyütmen İyi Olur

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Vanity Fair Fox Magazin Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (24)

Buse:

Bu adamın kanı bozuk cidden

26
1
yanıtYanıtla
KAAN:

ne biçim babasın ya kansız. kızın o senin koruyacağına , resmen açık arttırmayla satmadığı kaldı.

17
0
yanıtYanıtla
Gurbetcı:

Gelmıs gecmıs en asalık baskan..

16
0
yanıtYanıtla
Tamam:

Bizimki başka bir hasta.

3
8
yanıtYanıtla
Antepli...:

Kizini Türkiye ye tatile göndersin. )))) Bizler misafirperver milletiz. Ne gerekiyorsa yapariz. Sikinti yok. . .

6
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Baba si kizina yol gosteriyo gayet medeni çağdaş ve ileri görüslü baba

5
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence her şey yerli yerinde şu an operasyon yada büyütmeye gerek yok :)

8
2
yanıtYanıtla
ASLI:

ADAM BUSİNESSMAN KIZINA DÜRÜST OLARAK FİKRİNİ SÖYLEMİŞ. HAKLIDA. BÜYÜTÜLECEK KIZACAK Bİ OLAY GÖRMÜYORUM.

3
5
yanıtYanıtla
ERGEN PLATFORMU:

Bence Trump da beynini büyüttürmeli. .

6
2
yanıtYanıtla
Mersinden Tahsin:

Başkan olmak için fazla çılgın.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title