Haberler

ABD'de Polis, Kaçan Şüphelileri Aracın Ön Camında Ateş Ederek Durdurmayı Başardı

Güncelleme:

ABD'de polis, ekip aracıyla kovaladığı şüphelileri otomobilinin ön camından ateş ederek durdurmayı başarırken o anlar araç içi kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde bir polis, aracıyla kovaladığı şüphelileri ön camdan ateş ederek durdurdu. Olay, ekip arabasının kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: Youtube / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Adınız soyadınız:

Bizim ülkemizde polis teröriste böyle yapsa polis otosunun camını kırdığı için tazminat öder,meslekten ihraç edilir ve vahşice adam öldürmekten yargılanır. Basın ise polisi terorist, teroristi ise masum bir vatandaş olarak gösterir.

26
1
yanıtYanıtla
TESPIT:

Iste polis boylee olmali..Suclu, devletin gucunu gormeli..Dunyada ki en etkili polisler amerika da..Adamlar hakkini veriyor isinin..bizde ise, gece gezen asayis ekiplerine 155 merkezinden bir cagri dustugunde olay yeri mahallesinde; adamlar sinirden deliye donuyor..yanii oraya gitmek ve durumu anlamak adina gorevli asayis polisleri istiyor ki; gece kuytu bir yerlerde uyuyalim , ya da bir mekana gidip loplenelim..bolgeye yakin iki ya da uc asayis ekipi toplaniyor..birisi telsiz dinliyor, digerleri yatiyor...Gunduz ise ara mahallelerde ki kahvehane de okey oynuyorlar..iste ise arada ki fark... Haa, tabii bizde cezalar da cok hafif oldugu icin poliw ne yapsin?? mahkeme geri birakiyor 10 sabikasi olan bir hirsizi..

7
15
yanıtYanıtla
Sıradan Biri:

Bizim polisimizede bu özgürlük verilsin. Vursun indirsin

16
5
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bizim polis önce insan olsun devletin verdiği yetkiyi kötüye kullanmasın vatandaşa kötü muamele yapmasın rüşvet almasın benden rüşvet almak için 2 saat Edirne kapıda bekletti sıcakta hakkımı helal etmiyorum

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

sahte vatandaş attığın iftira için Allah belanı versin diyorum. hiç bir sorun yokken kimse seni bekletmez demekki bir açığın var

yanıt0
yanıt0
Almanya:

Geri zekalı.. Tek elle yan camdan isabet edemeyen amatör... Camdan fırlayan cam parçaciklari gözüne isabet edebilir... Eğitimsiz bir polis.

1
15
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Ula bir bakın adamlardaki polisin gücüne 1 kaçan şüpheliye müdahalesi silahla bizim ülkede olsa savcısı bir konuşur hakimi bir konuşur onları geçtim milleti bambaşka konuşur 2 o aracın camını ödersin 3 kesin ihraçsın ve hapistesin Vb. Buraya daha çok yazardım da boşver En Sonra da polise söver sayarsınız

11
3
yanıtYanıtla
Lasvegas city:

Siradan bir gùn welcome to usa amerikada birine tokat atsan 1200 $ ceza 1 gun hapis cezasi var god bless america

12
2
yanıtYanıtla
deore79:

Sen burada o yetkiyi ver polise bak ondan sonra suistimale

1
11
yanıtYanıtla
Afynbyt03:

Bu haberde bile bizim polisi eleştiriyorlar.Niye bizimkilerde böyle yapmıyorlar diye.Ula asalaklar bizimkiler bir tokat atınca ciyak ciyak bağırıyorsunuz.Bu ne turşu bu ne lahana.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title