Haberler

ABD 2. Saldırıyla Sarsıldı

ABD'nin Kuzeybatısındaki Parkland'da Bir Askeri Üs Yakınlarında 4 Polise Ateş Açıldı, 4 Polis de Öldü.

ABD'nin kuzeybatısındaki Parkland'da bir askeri üs yakınlarında 4 polise ateş açıldığı bildirildi.

Polisten yapılan açıklamada, kurşunlara hedef olan polislerin ölüp ölmediği belirtilmezken, yerel bir televizyon kanalı ise polislerin öldüğünü duyurdu.

Fail veya faillerin bulunması için helikopterler dahil çok sayıda polis birliği alarma geçirildi.

Amerikan Fox News kanalındaki haberde, Parkland'de bir askeri üs yakınlarında 4 polise ateş açan 2 saldırganın kaçtığı belirtilmişti.

Yerel KOMO News, yetkililere dayanarak verdiği haberde ise Amerikan Hava Kuvvetlerine ait McChord üssü yakınlarındaki Forza Coffee'de üniformalarıyla oturan 4 polisin açılan ateş sonucu öldüğünü duyurdu.

Bölge şerifinin sözcüsü ise “4 polise ateş açıldığını doğrulayabilirim” demekle yetindi ve polislerin ölüp ölmediğini söylemedi.

Olayın, Teksas'taki Fort Hood askeri üssünde 13 kişinin öldüğü, 43 kişinin yaralandığı saldırının üzerinden bir ay geçmeden düzenlendiğine dikkati çekildi.Saldırının ABD'lilerin dini bayramı Şükran Günü'nün hemen ertesinde gerçekleşmesi de dikkat çekti.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title