Haberler

ABB'den Turan Güneş Bulvarı'ndaki köprülü kavşak çalışmalarına ilişkin açıklama

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Turan Güneş Bulvarı'ndaki TRT Genel Müdürlüğü önünde yapımı süren köprülü kavşağın Mart 2022'de, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi önündeki köprülü kavşağın ise gelecek ay bitirilmesinin planladığını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Turan Güneş Bulvarı'ndaki TRT Genel Müdürlüğü önünde yapımı süren köprülü kavşağın Mart 2022'de, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi önündeki köprülü kavşağın ise gelecek ay bitirilmesinin planladığını bildirdi.

ABB'den yapılan açıklamada, bu kavşakların yapımı için 2020'de ihaleye çıkıldığı belirtildi.

Ancak ihale aşamasında bölgede yaşayan vatandaşların itirazları üzerine projede revizyona gidildiği ve yeniden ihaleye çıkılması nedeniyle çalışmaların planlanandan geç başladığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TRT Genel Müdürlüğü önü katlı kavşak yapım işi için 22 Eylül 2021'de sözleşme imzalanmış, 6 Ekim 2021'de yer teslimi yapılmıştır. Toplam 1022 adet fore kazık yapılacak olup bunların 340 adedinin işlemi tamamlanmıştır. 2022 yılı mart ayında tüm çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır. Panora önü katlı kavşak yapım işi için ise 23 Ağustos 2021'de sözleşme imzalanmış, 6 Ekim 2021'deyer teslimi yapılmıştır. Toplam 757 adet fore kazık yapılacak olup bunların 696 adedinin işlemi tamamlanmıştır. 2022 yılı ocak ayında tüm çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır. Fore kazık işleminin çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı çalışmalar 10.00-16.00 saatleri arasında yapılmaktadır. Fore kazık işlemi bittikten sonra çalışmalar tam kapasite ile sürdürülerek yeni köprüler halkımızın hizmetine sunulacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

6 Ekim Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title