Haberler

Abartılacak Bir Durum Yok

'Sevişme Sahnelerini Abartmak Yapılan İşe Karşı Saygısızlıktır.'

'SEVİŞME SAHNELERİNİ ABARTMAK YAPILAN İŞE KARŞI SAYGISIZLIKTIR.'

Ahmet Ümit'in romanından sinemaya uyarlanan 'Sis ve Gece'nin kadın oyuncuları Selma Ergeç ve Tülay Günal aynı fikirde: Filmlerdeki sevişme sahnelerinin abartılması, yapılan işe saygısızlıktır; ayıptır! Bakılan şeyde değil, bakanlarda problem var.

Ahmet Ümit'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan 'Sis ve Gecce' filminde, Uğur Polat'ın oynadığı 'Sedat' karakterinin sevgilisi 'Mine'yi Selma Ergeç, eşi 'Melike'yi ise Tülay Günal canlandırıyor. Selma Ergeç'i ödüllü 'Beş Vakit' filmi ile 'Şöhret' dizisinden tanıyoruz. İlk kez bir sinema filminde rol alan 14 yıllık tiyatrocu Tülay Günal'a ise daha çok tiyatro seyircileri aşina... Usta oyuncu Uğur Polat'la çalışmanın kendileri için çok özel olduğunu söyleyen Ergeç ve Günal, 'Sis ve Gecce'deki sevişme sahnelerinde abartılacak bir durum olmadığı görüşünde birleşiyor. İki oyuncu da 'Abartmak, hem işe hem de iş için bütün enerjisini veren insanlara yapılan bir saygısızlıktır' diyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title