Haberler

Abana Belediye Başkanı Oyar Açıklaması

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Haber değeri varmış gibi yazılan asılsız iddiaları kınıyorum" dedi."Abana-Bozkurt birleşiyor" ve "Abana-Bozkurt tek ilçe oluyor" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Haber değeri varmış gibi yazılan asılsız iddiaları kınıyorum" dedi.

Oyar, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında çıkan

"Abana-Bozkurt birleşiyor" ve "Abana-Bozkurt tek ilçe oluyor" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz ile beraber bayramlaşmak üzere bir araya geldiklerini ifade eden Oyar, şunları kaydetti:

"Yapılan görüşmede, ilçemiz ve komşu ilçemiz Bozkurt'taki adliyelerin kapatılması, ayrıca ilçe hastanelerimizin bugünkü durumu görüşülerek, bu konularla ilgili ortak olarak neler yapılabileceği hakkında fikir ve düşüncelerimiz paylaşılmıştır. Haber değeri olan her bilgi tabii ki kamuoyunda duyurulmalıdır. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulaktan dolma bilgilerle sanki haber değeri varmış gibi yazılan asılsız iddiaları kınıyorum."

Muhabir: Semih Yüksel / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Nurhan Çorlu - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Abana Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title