Haberler

AB Yetkilileri Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Avrupa Birliği Komisyonu Yetkilileri ve Üye Ülke Uzmanlarından Oluşan Bir Heyet Tarafından AB Uyum Çalışmaları Çerçevesinde Teorik Düzeyde Alınan Bilgilerin Sahada Nasıl Uygulandığını Görmek Amacıyla Avrupa Birliği Komisyonu Kayseri Emniyek Müdürlüğü'ne Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği Komisyonu yetkilileri ve üye ülke uzmanlarından oluşan bir heyet tarafından AB uyum çalışmaları çerçevesinde teorik düzeyde alınan bilgilerin sahada nasıl uygulandığını görmek amacıyla Avrupa Birliği Komisyonu Kayseri Emniyek Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Danimarkalı uzman Claus Folden, Avrupa Birliği Komisyonu Türkiye Delegasyonu Romanya'lı uzman Camilia Suica, Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Emniyet Amiri Mehmet Çatak ile Komiser Halil İbrahim Korkmaz'dan oluşan heyet, Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette heyete sığınmacıların Kayseri'ye geldikten sonra ve yerleştirildikleri ülkeye gidinceye kadar ne gibi aşamalardan geçtikleri konusunda Emniyet Müdürü Orhan Özdemir tarafından bilgiler verildi.

AB Komisyon yetkilileri ziyaretten memnun ayrıldıklarını dile getirerek, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e teşekkür ettiler.

(SE-SE-Y) 27.05.2008 17:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title