Haberler

AB İnsan Hakları Film Günleri" Başladı

"8. Avrupa Birliği İnsan Hakları Film Günleri" Samsun’da başladı.

"8. Avrupa Birliği İnsan Hakları Film Günleri" Samsun'da başladı.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye'de 20 ilde yürütülen AB Bilgi Merkezlerinin desteklenmesi kapsamında düzenlenen "İnsan Hakları Film Günleri"nin bu yıl 8.si düzenleniyor. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Samsun AB Bilgi Merkezi ile Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi iş birliğiyle 7-8 ve 11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Samsun İnsan Hakları Film Günleri" etkinlikleri başladı. Etkinlik kapsamında İğne Deliği Gençlik Merkezinde 5 tane kısa film gösterimi olacak. Etkinliğin amacı hakkında bilgi veren Samsun AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Esma Deniz, "Amaç, yerel halkı AB konusunda bilgilendirmek ve farkındalıklarını artırmak. Bu amaçla konserler, çocuk etkinlikleri, gençlerle etkinlikler, dezavantajlı gruplarla etkinlikler gibi çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlik de bunların bir parçası. Filmlerin içeriğinde insana dair hayat öyküleri var. Başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm halkımız davetlidir" dedi.

Etkinlik kapsamında 8 Aralık Cumartesi günü "Müzikli Bir Hikaye" ve "Fındıktan sonra", 11 Aralık Salı günü ise "Afgan Kömürcü" ve "Deneme Maçı" isimli filmlerin gösterimi olacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title