Haberler

AB Gençlik Programı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(tso) Avrupa Birliği(ab) Bilgi Bürosu Tarafından 'AB Gençlik Programı' Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Avrupa Birliği(AB) Bilgi Bürosu tarafından 'AB Gençlik Programı' konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Samsun TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına TSO AB Bilgi Bürosu Koordinatörü Necmi Alıç, AB Gençlik Programı Uzmanı Özkan Uzelli ve çok sayıda öğrenci katıldı. Gençlik programından 15-25 yaş arası gençlerin faydalanabileceğini söyleyen TSO AB Bilgi Bürosu Koordinatörü Necmi Alıç, "Programın hedef kitlesinin ise yaygın eğitim alanındaki gençler ve imkanları kısıtlı olan gençlerdir. Programdan faydalanabilmek için yabancı dil bilmek zorunlu değildir. Gençler 4 kişilik bir gurup oluşturup proje başvurusu yapabilirler" dedi. 'AB Gençlik Programı’nda toplam 31 ülkenin olduğunu kaydeden AB Gençlik Programı Uzmanı Özkan Uzelli, 31 ülkede de Ulusal Ajansların(UA) bulunduğunu ve Türkiye'de ise UA'nın Devlet Planlama Teşkilatı adı altında bulunan bir birim olduğunu ifade etti.

(OE-SA) 18.04.2008 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title