Haberler

AB Euro Grubu Ekonomi ve Mali İşler Toplantısı

Avrupa Birliği (AB) Euro Grubu Ekonomi ve Finans Bakanlarının Bir Araya Geldiği "Ekonomi ve Mali İşler" Konulu Toplantı Başladı.

Avrupa Birliği (AB) Euro Grubu ekonomi ve finans bakanlarının bir araya geldiği "Ekonomi ve Mali İşler" konulu toplantı başladı.

AB Euro Grubu ekonomi ve finans bakanları, başta finansal denetim ve finansal istikrarı iyileştirme konularının ele alınması için Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi. Avrupa Komisyonu'nun ekonomi ve mali işlerden sorumlu üyesi Joaquín Almunia, toplantıya gelişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hükümetler finansal istikrarı iyileştirmek için birçok şey yapabilirler. Örneğin perakende sektöründe fiyatların belirlenmesinde suistimallerden sakınmak için rekabeti artırma konusunda pazarların işleyişini geliştirebilirler. Bizde perakende sektörünün işleyişinin nasıl olduğuna dair piyasa araştırmasının yapılması için gensoru önergesi verilmesini mütalaa ediyoruz" diye konuştu.

(MS-MS-OYK-CC-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title