Haberler

AB Bilgi Bürolarına Hayran Kaldı

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'ndan Müsteşar ve Siyasi İşler Bölümü Başkanı Diego Mellado, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti. AB Bilgi Büroları Semineri İçin Antalya'ya Gelen Mellado, Ziyareti Sırasında Atso Başkanı Kemal Özgen ile İkili Bir Görüşme Yaparak Türkiye'nin Avrupa Birliği Üyeliğine İş Adamlarının Yapacağı Etkinin Öneminin Altını Çizdi. Atso Bünyesinde Bulunan Ant...

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'ndan Müsteşar ve Siyasi İşler Bölümü Başkanı Diego Mellado, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. AB Bilgi Büroları Semineri için Antalya'ya gelen Mellado, ziyareti sırasında ATSO Başkanı Kemal Özgen ile ikili bir görüşme yaparak Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğine iş adamlarının yapacağı etkinin öneminin altını çizdi. ATSO bünyesinde bulunan Antalya AB Bilgi Bürosu'nu da ziyaret eden Mellado, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büroya övgüler

yağdıran Mellado, büro tarafından verilen hizmetin kalitesinin üst düzeyde olduğunu ve tüm Antalya halkının büro hizmetlerinden yararlanmasını arzuladıklarını belirtti.

ATSO Başkanı Kemal Özgen, Türkiye'nin AB'ye üyeliğine iş adamları olarak tam destek verdiklerini söyledi. Özgen, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'na bağlı 1998 yılında bu yana ATSO bünyesinde faaliyet gösteren Antalya AB Bilgi Bürosu'nun bu süreçte bilgilendirme faaliyetlerini aktif olarak sürdürdüğünü ve ilerleyen dönemlerde sektörlere yönelik farklı aktivitelerle hizmetlerini sürdüreceklerini anlattı.

AB BİLGİ BÜROLARI AĞI SEMİNERİ

Türkiye'de 13 ilde faaliyet gösteren AB Bilgi Büroları'nın koordinatörleri 25-26 Ekim tarihlerinde Talya Otel'de düzenlenen AB Bilgi Büroları Ağı Semineri'nde bir araya geldi.

Seminerin ilk günü Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Hakan Gürhan, AB Bilgi Bürosu Koordinatörlerine bilgi ağı stratejisi geliştirmeye yönelik bir eğitim verdi. Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'ndan Müsteşar ve Siyasi İşler Bölümü Başkanı Diego Mellado ve AB Bilgi Bürolarının bağlı bulunduğu 13 Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Sekreterlerinin katılımı ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Müsteşar Mellado'nun başkanlığında özel bir oturumda bir araya gelen Oda

Başkanları ve Genel Sekreterler, AB Bilgi Büroları Ağı'nın gelecek stratejileri üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Seminerin ikinci oturumunda ise Avrupa Parlamentosu Enformasyon Ofisi Direktörü Andre de Munter, Avrupa Parlamentosu ile Ağ Çalışmalarının Gelişimi konulu bir konuşma yaptı.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title