Haberler

AB Bakanı Egemen Bağış: "Kılıçdaroğlu Yakında Uzayda Grup Toplayabilir Miyiz Diye Arayışa Geçecek"

Belçika'da bulunan AB Bakanı Egemen Bağış, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gönderme yapıp, "yakında uzayda grup toplayabilir miyiz diye arayışa geçecek" dedi.

Belçika'da bulunan AB Bakanı Egemen Bağış, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gönderme yapıp, "yakında uzayda grup toplayabilir miyiz diye arayışa geçecek" dedi.

Avrupa Birliğinde görüşmelerde bulunmak için Brüksel'de bulunan AB Bakanı Egemen Bağış ve beraberindeki heyet, Belçika'da bir dizi temaslarda bulundu. Belçika'da iki Türk işadamının yeni açılan iş yerlerinin açılışını yapan Bakan Bağış, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptıktan sonra, muhalefet milletvekillerine de buyurun gelin burada Türk iş adamının otelinde dinlenin çağrısında bulundu.

BAŞBAKANDAN SELAM GETİRDİM

Belçika'da Türk işadamlarının yeni açtıkları otel ve inşaat sektöründe hizmet veren mağazalarının açılışını yapan Bakan Bağış, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Brüksel'de açılışta konuşan Bakan Egemen Bağış "Sizlere başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirmekten gurur duyuyorum. Türkiye nereden nereye gelmiştir. 10 yıl önce zamanında bakanlar kurulu toplanacak mı, toplanmayacak mı diye tartışılırken, faizler yüzde sekiz binlerin altına düşer mi, düşmez mi derken, bugün Avrupa Birliğinin kalbinde milyonluk yatırımlara imza atan Türkler haline geldik. Tabi bu gün Türkiye'de bu durumdan rahatsız olan bir takım çevreler var. Avrupa'da bütün AB ülkelerinde eğitim en az 12 yıl iken, bizde AB standartlarında eğitimi yükseltelim diye uğraşırken, Türkiye'nin ana muhalefet partisi mecliste oturacak yer yokmuş gibi, Tandoğan meydanında grup toplantısı yapacağım diyor. Sayın Kılıçdaroğlu parti içindeki tartışmalardan ne yapacağını şaşırdı. Yakında acaba uzayda da grup toplayabilir miyiz diye arayışa geçecek. Ben buradan muhalefet milletvekillerimize, Belçika'dan çağrıda bulunmak istiyorum, buyursunlar gelsinler, burada böyle güzel tesislerimiz var, biraz temiz hava alsınlar iyi gelir" dedi.

Kurdele kesiminden sonra iş yerlerini gezen Bakan Egemen Bağış Allah utandırmasın ve bütün Türk işadamlarımızın başarıları bizi gururlandırıyor diyerek hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Egemen Bağış Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title