Haberler

AB Bakanı Çelik, Brüksel ve Strazburg'da Resmi Temaslarda Bulunacak

AVRUPA Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, resmi temaslarda bulunmak üzere 10-11 Mayıs tarihlerinde Brüksel ve Strazburg'a ziyaretler gerçekleştirecek.

AVRUPA Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, resmi temaslarda bulunmak üzere 10-11 Mayıs tarihlerinde Brüksel ve Strazburg'a ziyaretler gerçekleştirecek. AB Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Çelik, Brüksel'de Avrupa Birliği Dış Politika ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini, Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn, Göç, İçişleri ve Vatandaşlıktan sorumlu AB Komiseri Dimitris Avramopoulos ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile görüşmeler gerçekleştirecek.

AB Bakanı Çelik, Brüksel temaslarının ardından Strazburg'a geçerek, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Bakan Çelik'in temaslarında Türkiye-AB ilişkileri tüm boyutlarıyla ele alınacak. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Faruk Çelik Strazburg Brüksel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title