Haberler

AB Bakanı Çavuşoğlu Kemer'de

Güncelleme:

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemer'e gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, cuma namazını Huzur Camide kıldı. Çavuşoğlu, namazın ardından caminin alt katında verilen öğle yemeğine geçti. Bakan Çavuşoğlu'na, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve Ak Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras da eşlik etti. Çavuşoğlu, cami çıkışında, kendisini bekleyen Pakistanlı kadın turistlerle sohbet etti. Turistlerle fotoğraf çektiren Çavuşoğlu, daha sonra Atatürk Caddesi'ndeki esnafı gezdi.

HASTANE İNŞAATINI GEZDİ

Bakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ile Kemer adayı Yusuf Üras için oy istedi. Çavuşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra yapımı devam eden 50 yataklı Kemer Devlet Hastanesi'ne geçti. Hastanedeki çalışmaları inceleyen Bakan Çavuşoğlu, Kaymakam Vekili Cevheroğlu ile Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi'den bilgi aldı.

BELDELERİ ZİYARET ETTİ

Hastane inşaatının yakın zamanda tamamlanacağını belirten Çavuşoğlu, "Daha önce D grubu olarak planlanmıştı ama sonradan C Grubu'na alındı. Daha çok poliklinik ve daha fazla uzman doktor olacak. İnsanlarımız birçok alanda tedavi görebilecek. Örnek alınması gereken bölümler var. Allah kimseyi düşürmesin ama neticede bu bir ihtiyaçtır. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Çavuşoğlu, programı kapsamında Tekirova, Çamyuva, Göynük ve Beldibi beldelerini de ziyaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title