Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına, siyasetten sanata, spordan medyaya birçok tanınmış isim katıldı.

Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına, siyasetten sanata, spordan medyaya birçok tanınmış isim katıldı.

AA foto muhabirlerinin bu yıl yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde kamuoyunun oylamasına sunuldu. Fotoğraflara siyaset, spor, medya, sanat ve bilim dünyasından farklı isimler oy verdi.

31 Aralık saat 17.00'de sona erecek Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, birçok vali ve belediye başkanı ile rektörler katıldı.

Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın yanı sıra spor, sanat ve medya camiasından oy kullanan ünlü isimlerden bazıları ise şöyle:

"Orhan Gencebay, Mustafa Ceceli, Yavuz Bingöl, Muazzez Ersoy, Ebru Gündeş, Murat Boz, Gökhan-Hakan (Athena), Hülya Avşar, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Burcu Çetinkaya, Hidayet Türkoğlu, Acun Ilıcalı, Kenan Sofuoğlu, Cüneyt Çakır, Ahmet Yenilmez, Hülya Koçyiğit, Sinan Çetin, Engin Altan Düzyatan, Ali Sunal, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Oktay Kaynarca, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu, Hamza Hamzaoğlu, Taha Akgül."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Numan kurtulmuş İsmail Kahraman Mehmet Şimşek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title