Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin, yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alan Dağ, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Hamza Dağ, "Haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı" ile Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde, Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ve Özkan Bilgin'in "Yüksekte ekmek parası mücadelesi" başlıklı fotoğraflarını seçen Dağ, "Spor" kategorisinde ise tercihini Özkan Bilgin'in "Van'da plaj futbolu", İsa Terli'nin "Minik Beşiktaşlı" ve Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

Dağ, fotoğrafların olay anını yansıttığına işaret ederek, " Yaşanan hadiselerle ilgili döneminde, zamanında iyi fotoğraflar yakalanması açısından çok önemli bir çalışma. Her sene yapılan bir çalışma. Hepsi birbirinden güzel. Fotoğraf kalitesi olarak da güzel. Aynı zamanda haber yeteneği açısından da çok güzel. Öncelikle tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı şiarda ve aynı yolda Anadolu Ajansının başarılı çalışmalar yapmasını niyaz ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Özkan Bilgin Hamza Dağ Ak Parti Kayhan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title