Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan Dinç, haber kategorisinde AA foto muhabiri Wisam Hashlamoun'un, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması" kararını açıklamasının ardından, Batı Şeria'nın El Halil kentinde yaşanan olaylar sırasında İsrail askerlerinin gözaltına alıp gözlerini bağlayarak götürdüğü 16 yaşındaki Fevzi El-Junidi isimli Filistinli çocuğu konu alan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı" ve spor kategorisinde, Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" adlı fotoğraflara oy verdi.

İrfan Dinç, "Yılın Fotoğrafları" oylamasında enteresan fotoğrafların bulunduğunu söyledi.

Anadolu Ajansının habercilik konusunda köklü bir kuruluş olduğuna işaret eden Dinç, şunları dile getirdi:

"Hem kuruluş itibarıyla hem de çalışanları itibarıyla habere, haberciliğe ülkemizde ciddi anlamda katkı vermektedirler. Özellikle fotoğrafların seçiminde bayağı zorlandık. Hakikaten inanılmaz kareler yakalanmış. Bunların içinden bizi en fazla etkileyen, bize ait olan, biraz da günceli öne çıkaran fotoğrafları daha etkileyici buldum. Ben arkadaşlara teşekkür ediyorum. AA ve çalışanlarına başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Anadolu Ajansı İrfan Dinç Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title