Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Yazıcı, haber kategorisinde Qusay Nour'un "Suriye'de rejimin saldırıları", yaşam kategorisinde Fikret Delal'ın "Rize'de teleferikle ulaşım", spor kategorisinde ise Muhammed Gencebay Gür'ün "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Yazıcı, oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili yaptığı değerlendirmede, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" kategorisinde yer alan fotoğrafların hepsinin güzel olduğunu söyledi.

AA'nın Türkiye'de ve dünyanın her yerinde doğru ve hızlı habercilik yaptığını vurgulayan Yazıcı, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı gerçekten işini mükemmel yapıyor. Bütün dünyadan ve Türkiye'nin her köşesinden insanların bilgisi olmasını düşündüğü olayları anında haberleştirip en hızlı şekilde ulaştırıyor. Birçok konuyu ilk önce Anadolu Ajansı'ndan öğreniyoruz. Anadolu Ajansı'nın Türkiye'deki teşkilatlanmasını ve haberi hızlı bir şekilde dünyaya duyurma noktasında başarılı olduğunu düşünüyorum. Fotoğraf yarışmasıyla ilgili AA'nın çekmiş olduğu birçok fotoğrafı gördük. Bizim için farklı olduğunu düşündüklerimizi oylayarak tercih ettik. Benim için Anadolu Ajansı önemli, işini düzgün yapan bir kurum."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Ersin Yazıcı Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title