Haberler

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının titizlikle hazırlandığını belirterek, "Aziz milletimizin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, Başbakanımız Yıldırım'ın, siyasi parti genel başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, valilerimizin, belediye başkanlarımızın, emniyetimizin dik duruşu bu darbe girişimini püskürtmüştür.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının titizlikle hazırlandığını belirterek, "Aziz milletimizin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, Başbakanımız Yıldırım'ın, siyasi parti genel başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, valilerimizin, belediye başkanlarımızın, emniyetimizin dik duruşu bu darbe girişimini püskürtmüştür." dedi.

Karaçanta, kendisine hediye edilen AA'nın "Dakika Dakika FETÖ"nün Darbe Girişimi" kitabını inceledikten sonra, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile kitabın hazırlanmasında emeği geçen AA çalışanlarına teşekkür etti. Kitabın titizlikle hazırlandığını ifade eden MHP'li Belediye Başkanı Karaçanta, Türkiye'nin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldığına işaret etti.

Milletin darbe girişimi karşısındaki duruşuna değinen Karaçanta, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'ipten dönüldü.' Hakikaten bir felaketle karşı karşıya kaldık ama aziz milletimizin duruşu, fedakarca tankların altına kendilerini atması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın, siyasi parti genel başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, valilerimizin, belediye başkanlarımızın, emniyetimizin dik duruşu, bu darbe girişimini püskürtmüştür." değerlendirmesinde bulundu.

Karaçanta, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu darbeci zihniyete asker dememizi mümkün değildir. Darbeci zihniyete asker dersek askerlerimize karşı ayıp etmiş oluruz. Bizim asker dediğimiz Türk milletinin göz nurudur, onuru ve gururudur. Ancak bu alçaklar Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış asker elbisesi altındaki teröristlerdir, geldikleri gibi gittiler ve hak ettikleri cezayı aldılar. Bundan sonraki süreçte ülkemizin daha aydınlık günlere gideceğine olan inancım tamdır."

İl Emniyet Müdürü Karaduman'dan AA'ya teşekkür

Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını inceledi. Karaduman, 15 Temmuz'da yaşananların kitaplaştırılmasında emeği geçen AA çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Murtaza Karaçanta Binali Yıldırım Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title